Beljo zabio i Hajduku: Već je 11 komada na kontu!

Dugo su poznavatelji nogometa pričali o vinkovačkom Ibrahimoviću, visokom mladiću koji igra nogomet malo drugačije od ostalih dječaka. I svi oni koji su se kleli u malog Belju došli su na svoje ove sezone!

Oglas

Osijek je napravio fantastičan posao kad ga je doveo u svoje redove i preduhitrio ostale HR klubove kao i mnogobrojne inozemne koji nisu skrivali za ovim stasitim i samozatajnim napadačem. Koliko je fantastično bilo poslati ga na posudbu u Istru neki će se možda i zapitati, no za Beljin razvoj ovo je fantastična stvar. Bi li u Osijeku dobio minutažu i zabijao? S obzirom na učinak napadača ove sezone nismo sigurni da Bjelica ne bi odlučio gurnuti ga u vatru. No nikad nećemo saznati što bi bilo kad bi bilo, ono što znamo je da Beljo raste u pravog, rasnog centarfora i već na računu ima 11 HNL pogodaka ove sezone. I ne nazire mu se kraj!

Oglas

Posljednji koji je pao pred Beljom je Lovre Kalinić, doduše nije Beljo imao težak posao nakon što mu je 90% posla obavio Mišković, još jedan bivši igrač Osijeka, ali valja se naći na pravom mjestu u pravo vrijeme, odlika je to rođenih strijelaca! Pomogao je Beljo tako Bijelo plavima barem indirektno u borbi za naslov prvaka, otkinuo Hajduku dva boda i natovario mu dodatni teret kada dođe vrijeme za veliko finale Kupa.

Oglas

Vjerojatno se na ovu HNL sezonu sa sjetom gleda u Vinkovcima, posebice na ljestvicu strijelaca na kojoj treće mjesto sa po 11 komada dijele Beljo i lokomotivin Marko Dabro. Cibalia bi s njima u 2. HNL imala sigurnih 40-ak pogodaka i zasigurno bila kandidat broj jedan za titulu.. Što bi bilo kad bi bilo još jednom…