Beljo postigao prvijenac za Osijek u posljednjem kolu Prve HNL

Osijekov 19-godišnji napadač je u posljednjem kolu državnog prvenstva postigao svoj prvi gol za prvu momčad Osijeka.

U svom 15. nastupu u HNL-u (još 1 ima u Kupu) Dion Drena Beljo je ostvario svoj dječački san. Uspio je zabiti prvi pogodak na velikoj sceni i tako Osječanima osigurati sva tri boda protiv Puljana u Gradskom vrtu. Lijepo je završio solo-akciju u posljednjim trenutcima utakmice, vrlo preciznim udarcem nakon što se prethodno majstorski oslobodio pratnje. Lopta je odsjela u donjem lijevom kutu, a mladi je Vinkovčanin (19) imao razloga za potpuno zadovoljstvo.

Presretan sam što smo pobijedili još jednu utakmicu. Lijepo je uvijek na kraju pobijediti i slaviti s bodovima, a dakako da sam presretan i što sam zabio svoj prvoligaški prvijenac. Nekako uvijek na terenu radim ono što mi prvo padne napamet, na kraju sam zažmirio i otpucao, pa gdje ode. Ispalo je odlično, kratko je prokomentirao Beljo.

Ponosan na suigrače i stručni stožer

I on će biti upisan u ovoj generaciji Bijelo-plavih koja je pružila toliko zadovoljstva navijačima koji su, nažalost, sve morali pratiti pred TV ekranima.

Predrago mi je i preponosan sam na našu momčad i želim svima čestitati, stručnom stožeru i ekipi. Stvarno je ovo povijesni uspjeh i nadam se da ćemo ga i nadmašiti sljedeće godine.

Izvor nkosijek

FotoScreenshot