Beljo: Hvala navijačima na snažnoj podršci

Dion Drena Beljo gotovo da i nije mogao zamisliti ljepši povratak pred navijače Osijeka nakon jednogodišnjeg nastupanja za Istru 1961. Postigao je oba pogotka za našu momčad u pobjedi nad Goricom (2:1) i dao svoj veliki doprinos osvajanju prvih bodova.

Oglas

Teška utakmica, puna naboja, agresivna s obje strane. Izvukli smo tu pobjedu, svima nam je jako drago što smo dobro započeli sezonu, također, hvala navijačima što su nas došli podržati u lijepom broju i idemo dalje. Bio je zanimljiv dvoboj za gledatelje, pun svega, agresivno smo krenuli u visoki presing, dobro smo to radili u prvih dvadesetak minuta i pritiskali protivnika te u nekim situacijama je baš malo nedostajalo da povedemo. Potom se i protivnik početkom drugog dijela malo digao, stvorio neke prilike, da bismo ipak prvi došli u vodstvo. Oni su brzo izjednačili, ali mislim da smo na kraju sasvim zasluženo pobijedili.

Oglas

“Inače baš i ne pucam s distance“

Oglas

Zanimljivo je istaknuti da je Dion strijelac bio i u svom posljednjem nastupu za Bijelo-plave prije odlaska na posudbu u redove Puljana kojima je zabio u Gradskom vrtu na kraju sezone 2020/21. Ove je subote prvo pogodio udarcem izvan šesnaesterca, a potom je mirno realizirao i najstrožu kaznu za koju se sam izborio.

Inače baš i ne pucam s takve distance, ali nisam vidio nikoga od suigrača da bih nekome mogao dodati. Možda sam vratara malo i uhvatio na „krivoj“ nozi i lopta je ušla u gol. Jedanaesterac? Prije utakmice je bilo dogovoreno tko će pucati, tako da sam bez problema uzeo loptu i drago mi je što sam iskoristio i tu priliku. Već se okrećemo prvom europskom dvoboju u ovoj sezoni, sve oči su sada uprte u tu utakmicu u Kazahstanu u kojoj također želimo pobijediti.