Belišće u drugom poluvremenu slomilo Našičane

Jučer su u Našicama pripremni ogled odradili nogometaši domaćeg Naška i Belišća i pred više od 100 gledatelja odigrali dopadljivu nogometnu predstavu iz koje su na kraju kao uvjerljivi pobjednici izašli gosti.

Oglas

Belišće je pokazalo da je kvalitetnija ekipa, što je naravno potpuno očekivano s obzirom da su u novoj sezoni rang iznad Naška koji je prilično kaskao za Crvenima i dok su se borili za bodove u 3. HNL Istok. No, Našk je pokazao da je već sada, na pola priprema debeli korak ispred onoga što je igrao u prošloj sezoni. Ako Žigićeva momčad napravi dodatni iskorak koji bi morao doći kroz rad i dodatno povezivanje linija bit će dosta bodova na njihovom kontu!

Oglas

Oglas

Rupnik je pak momčad podijelio i svakoj ekipi dao po poluvrijeme, vidljivo je da je to još dosta daleko od onoga što se od Belišća očekuje, no vidljivo je i još jednom potvrđeno da je Silvio Anočić klasa za sebe i u Belišću moraju paliti svijeće za njegovo zdravlje. I u prvom dijelu je Belišće bilo bolje, dva puta su uzdrmali okvir Banovićevog gola, no ulaskom Anočića to je postala potpuno druga priča, kako samo taj momak dijeli lopte… Čista uživancija za gledati! Njegov dojmljiv nastup uz očiti pad trkačke moći Naška koji je puno manje mijenjao rezultiralo je s tri pogotka u domaćoj mreži, a postigli su ih Conjar, Gazić s bijele točke te Augustinović.

Puno je rada i pred jednima i drugima, puno prolivenog znoja, puno uigravanja, ali obje strane su iz ovih 90 minuta mogle izaći zadovoljne jer je očito da u oba rostera i te kako ima potencijala za jednu vrlo uspješnu sezonu.