Belišćani dali podršku svome Fari

Svaki nogometni klub definitivno ima svoju dobru dušu, nekoga tko je uvijek tamo s dečkima, na putovanju ili domaćoj utakmici, nekoga tko prati igrače i stručni stožer svojim dobrim željama i blagoslovom. To je u Belišću definitivno nezamjenjivi voditelj osiguranja Faro – imenom i prezimenom Antun Ivanišić.

Nažalost Faro bije životnu bitku s teškom bolešću za koju mu treba puno dobrih želja koje itekako ima od redakcije Sportala, ali puno više ih stiže od njegovih najbližih suradnika i igrača nogometnog kluba Belišće. Tako su veliku gestu iskazali Crveni iz Belišća koji su predvođeni svojim trenerom Davorom Rupnikom na zanimljiv  način dali podršku i zaželjeli brzo ozdravljenje svome članu i prijatelju.

Mlađe generacije se teško mogu sjetiti Antunovih nogometnih puteva, a mi ćemo se podsjetiti da se radi o bivšem igraču i vrataru NK “Belišće” Belišće, NK “Jedinstvo” Donji Miholjac, NK “Satnica” Satnica, a u novijoj budućnosti neizostavnom Voditelju osiguranja NK Belišće. S obzirom na Antunovo psihofizičko stanje nismo htjeli biti napadni pa smo za nekoliko dodatnih informacija upitali njegovog unuka inače mladog i perspektivnog nogometnog suca Juraja Štefana.

Evo prije svega bih se htio zahvaliti treneru NK Belišća gospodinu Davoru Rupniku i igračima NK Belišća, na ovoj prekrasnoj gesti za moga teško bolesnog djeda Faru, ovo mu stvarno puno puno znači u ovim teškim trenutcima, još jednom, dečki, puno vam hvala svima – poručuje osječki nogometni sudac Juraj Štefan.

Faro drži se! Čekamo te ponovo na starom radnom mjestu po trećeligaškim travnjacima Slavonije i Baranje, a možda i čitave Lijepe naše u narednom sazivu Treću HNL.

Foto FB Belišće/privatna arhiva Juraj Štefan