/Bedem održao izbornu skupštinu – Stjepan Šimić nastavlja predsjedati BEDEM ZAVRŠIO SEZONU BEZ MINUSA U BLAGAJNI
bedem mv

Bedem održao izbornu skupštinu – Stjepan Šimić nastavlja predsjedati BEDEM ZAVRŠIO SEZONU BEZ MINUSA U BLAGAJNI

Na terasi klupskog kafića sinoć (petak) održana je Izborna Skupština NK “Bedem” Ivankovo, a koja je imala slijedeći DNEVNI RED: 1.Uvodni dio – Otvaranje Skupštine NK “Bedem” i izbor Tijela Skupštine: 1.1.Izbor Radnog Predsjedništva sjednice Izborne Skupštine: 1.2.Izbor Zapisničara i dva ovjerovitelja zapisnika sa sjednice Izborne Skupštine; 1.3.Izbor Verifikacijske komisija sjednice Izborne Skupštine; 2.Verifikacija broja nazočnih na sjednici Izborne Skupštine NK “Bedem”. 3.Usvajanje Poslovnika o radu sjednice Izborne Skupštine NK “Bedem”. 4.Izvješće o radu NK “Bedem” u proteklom razdoblju – za 2018/2019 godinu. 4.1.Izvješće o radu NK “Bedem” – za 2018/2019 godinu. 4.2. Izvješće o financijskom poslovanju NK “Bedem” za 2018/2019. godinu. 5.Razrješenje  Predsjednika kluba,Izvršnog odbora kluba. 5.1.Razrješenje Predsjednika kluba. 5.2.Razrješenje članova Izvršnog odbora kluba. 5.3.Razrješenje članova Nadzornog odbora kluba. 6. Izbor Predsjednika kluba,Izvršnog odbora,Nadzornog odbora kluba. 6.1. Izbor Predsjednika kluba 6.2.Izbor članova Izvršnog odbora kluba 6.3.Izbor članova Nadzornog odbora kluba. 7.Plan rada NK “Bedem” za naredno razdoblje – 2019 godinu. 8.Donošenje godišnjeg financijskog proračuna NK “Bedem” za 2019.godinu i 9. Razno.

Skupštinu je otvorio Stjepan Šimić i pozdravio sve nazočne te predložio radno predsjedništvo u koje su jednoglasno izabrani:Antonio Jelić kao predsjedavajući i Jure Jurić te Mladen Miličević.Za Zapisničara je izabrana gosp. Magdalena Žgela, a dva ovjerovitelja Zapisnika  izabrani su Josip Raič-Sudar i Ivan Žgela.Verifikacijsku komisiju činili su Mato Svib i Slaven Rajković koji je obznanio da od 54 člana Skupštine sa pravom glasa istoj nazoči 35 članova sa pravom glasa.Jednoglasno je usvojen Poslovnik o radu sjednice Izborne Skupštine (koji se nalazio na stolovima ispred članova).

Pod točkom broj 4. dnevnog reda Izvješće je podnio  predsjednik Stjepan Šimić koji je između ostalog naglasio.”Priveli smo sezonu kraju sa svim podmirenim obavezama.Bez minusa smo.Zahvaljujem se načelniku općine Ivankovo gosp.Marku Miličeviću jer je Općina Ivankovo bila najveći sponzor, a zahvaljujem se i trenerima,igračima,volonterima ili jednostavno svima hvala.Što se tiče financijskog poslovanja predsjednik je napomenuo: “Nekako smo isplivali i bez ikakvih smo dubioza”. Pod točkom 5. dnevnog reda jednoglasnom odlukom svih skupštinara razriješen je Predsjednik kluba,Članovi Izvršnog  i Nadzornog odbora.

Pod točkom 6 dnevnog reda prišlo se izboru novog (starog) rukovodstva.Na prijedlog Klupske legende i veterana kluba Dragutina Gagulića koji je predložio gosp. Stjepana Šimića za predsjednika, a kako nije bilo drugih prijedloga to je gosp.Stjepan Šimić uz jedan suzdržani glas (pisac ovog izvješća) voljom i odlukom ostalih članova ponovno izabran za Predsjednika NK “Bedem” Potom je Stjepan Šimić predložio članove Izvršnog odbora i to: Mladen Miličević,Jure Jurić,Josip Barić,Dragutin Gagulić,Tomislav Špoljarec,Slaven Rajković,Antonio Jergović i Antonio Jelić. Jednoglasnom odlukom skupštinara isti su izabrani.,za članove Izvršnog odbora.

U Nadzorni odbor također jednoglasno su izabrani: Ivan Žgela,Mladen Zubčić i Berislav Veraja. Nakon ovog protokolarnog dijela Skupštinu su pozdravili i predstavnici nekih od udruga kao što su to:Adam Tisucki ispred karate kluba Ivankovo,Antun Kaurin ispred NK “Slavonac” Prkovci,te Ivo Kockarević ispred DVD Ivankovo.Skupštini se obratio i načelnik Općine Ivankovo dipl.ing. Marko Miličević koji je između ostalog rekao.”Čestitam Stjepanu Šimiću na izboru sa kojim sam kvalitetno surađivao u proteklih godinu dana.Ustrojili smo registar imovine.Napraviti ćemo novu ogradu na pomoćnom terenu i osposobiti navodnjavanje. Troškove režija (struja,plin,voda itd.),podmirivat će Općina Ivankovo.Do kraja ove kalendarske godine ponovno ćemo osnovati Školu nogometa.

Pod točkom 7 i 8 dnevnog reda -Plan rada i financijski plan – predsjednik Stjepan Šimić je rekao.  “Nastaviti ćemo raditi kao što smo i  protekle godine radili,kvalitetno i odgovorno” Pod zadnjom 9.točkom dnevnog reda  predsjedavajući radnog predsjedništva Antonio Jelić pozvao je sve nazočne, kako je rekao da se poštivaju stari hrvatski običaji ,tj na roštilj i osvježavajuće napitke. Sama Skupština protekla je u jednom demokratskom ozračju (Anto Borić).

Foto Marijana Vojnić

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.