/Bedem nakon prijateljskih bolji u službenoj utakmici od Graničara PET POGODAKA JE VIĐENO NA GRACU
fb graničar žu

Bedem nakon prijateljskih bolji u službenoj utakmici od Graničara PET POGODAKA JE VIĐENO NA GRACU

Bedem i Graničar njeguju dobre prijateljske utakmice i redovito odigravaju i pripremne susrete pa čak i generalke, ali došao je i dan da se ogledaju u prvenstvenom susretu u kojemu je domaćin bio uspješniji.

BEDEM-GRANIČAR 4:1 (2:0)

Ivankovo: Stadion “Grac” Gledatelj 350. Suci: Dražen Matasović-Đakovo 7,5 1.pomoćni: Leo Knežević-Kelisavac 2.pomoćni: Dino Škalić-Đakovo 4.sudac: Mate Jakelić-Stari Mikanovci. Delegat: Ivan Andrišić-Satnica.

Strijelci: 1:0 Mrdeša u 8.min. 2:0 Mrdeša u 45.min. 3:0 Suppiger u 66.min. 4:0 I.Gazić u 83.min. i 4:1 Miličić u 85.min.

NK BEDEM IVANKOVO: Anić 7, Babić 7, Smolčić 7,5 Borko 7,5 ,Vuksanović 7, Mrdeša 8 Kirchbauer 7 (od 73.min. M.Gazić -) Koledić 7,5 (od 75.min.M.Sambol -) Suppiger 8, L.Sambol 6,5 (od 59.min.I.Gazić 7) i Jagustin 7 Trener: Josip Raić-Sudar 7,5
NK GRANIČAR ŽUPANJA: Primeća 6, Miličić 7,Miličević 6, Pejčić 6,5 Levec 5,5 (od 46.min. Lešić 6) Krznarić 6 (od 46.min.Lukačević 6), Šibalić 6 H.Kovačević 6 (od 59.min. Babić 7),Hodak 6,Lotar 6, i Berač 6.Trener: Dražen Ilić 6

Žuti kartoni: NK Bedem: Goran Borko i Marko Kirchbauer NK Graničar: Slaven Pajčić,Josip Lotari Petar Duje Berač.Crvenih kartona nije bilo.

Igrač utakmice: Thomas Dalibor Suppiger.

Iako su Ivankovčani bili znatno oslabljeni jer su tri igrača (Validžić,Leko i Pintarić) odrađivali crvene kartone,smogli su snage da pruže dostojan otpor slabašnom Graničaru i time upišu nova tri boda.Agresivno su ušli u utakmicu i već u 8.minuti poveli kada je Koledić prsima spustio loptu Mrdeši na 15 metara od gola gostija a Mrdeša lijevom nogom odapinje i pogađa za 1:0. Za povećanje rezultata pobrinuo se Mrdeša svojim drugim golom u 45.minuti kada je oštro pucao sa 14 metara i postavio rezultat prvog poluvremena od 2:0.

U 66.minuti Suppiger je eurogolom s distance  povisio na 3:0 Visokih i nedostižnih 4:1 posttavlja I.Gazić u 83. minuti svojim udarcem sa 10-tak metara.Svojim golom glavom  u 85.minuti Miličić je ublažio visoki poraz i postavio konačnih 4:1 za Bedem. Bedemaši su danas briljirali dok su se Graničari  prikazali u blijedom izdanju pa stoga ne čudi ovako visoki rezultat. (Anto Borić)

Foto FB Graničar

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.