Bedem i Dinamo protiv Dilja i Sloge u polufinalu

Stigli smo i do polufinala izbora najbolje sportske himne Slavonije i Baranje, u završnici su ostale 4 odlične himne. Nakon što su Dilj i Sloga iz Vrpolja u večernjem terminu osigurali polufinale, u drugom terminu slavili su Dinamo Vidovci i Bedem.

Oglas

Vidovčani su se iznenađujuće lako obračunali s Marsonijom i slavili pobjedu sa 700 glasova viška ili u postotcima okruglih 60:40, dok je u trećeligaškom dvoboju Bedema i NAŠK-a bilo puno više borbe, a na kraju je s 52:58 slavila himna Bedema.

Oglas

Natjecanje polufinalima nastavljamo već danas, u 20,00 kreće anketa Bedem – Dilj, a sat vremena nakon toga i Dinamo – Sloga.

Oglas
NK DILJ:

Himna Dilja snimljena je 2016. godine, tekst je napisao Dinko Glavaš, aranžman su odradili Luka Ivoš i Vladimir Andrić, ista trojka ju je i otpjevala a pridružio im se i Ivan Pokupić, dok je video djelo Ivana Gale.

 

NK BEDEM:

Bedemovu himnu su napisali Marko Blažević i Krešo Rajković početkom devedesetih godina, a himnu Bedemova boja  izveo i otpjevo je Josip Sambol.

NK SLOGA VRPOLJE

Himna Igra Sloga snimljenja je 2019. godine a za nju su zaslužni:

Tekst : Davor Šunić Glazba : Sandro Funarić Izvođači: Ivan Husajina i Marko Funarić iz Bosutskih bećara (inače Vrpoljčanin) Produkcija : indigo produkcija. Uzmite se potrebne informacije

NK DINAMO VIDOVCI

Himna Plava pobjeda snimljena je 2015. godine nakon što je Dinamo osvojio duplu krunu u požeškoj 1. ŽNL. Za tekst i aranžman zaslužni su Marijo Kovačević i Ivica Bumba koji su i pjevali, a u tom su im se dijelu pridružili Sanela Kovačević, Dragan Kapčević, Antun Mandič i Marinko Marić, a sve je odrađeno u tonskom studiju Takt.