/Bedem u generalnoj probi remizirao s Graničarem U TRI MINUTE PRVOG DIJELA PALA OBA POGOTKA
bedem graničar friendly fb gra

Bedem u generalnoj probi remizirao s Graničarem U TRI MINUTE PRVOG DIJELA PALA OBA POGOTKA

Na Gracu je Bedem odigrao generalku protiv lidera Međužupanijske nogometne lige Graničara iz Županje, a nakon dobrih 90 minuta pobjednika nije bilo.

Bedem Ivankovo – Graničar Županja 1:1 (1:1)

Ivankovo, stadion “Grac”, gledatelja 100, suci: Predrag Kaurin – Prkovci, pomoćni suci: Žgela i Rajković -oba Ivankovo.

Strijelci: 0:1 Šibalić u 23.min. i 1:1 Mrdeša u 26.min.

Bedem: Anić,Validžić,Dubravec,Smolčić,Babić,Mauer,Borko,Mrdeša,Sambol,Božić i Vuksanović, još su igrali:Čučković,M.Gazić I.Gazić,Ujvari,Naletilić,Pintarić i Šeremet

Trener: Josip Raić-Sudar.

Graničar:Ivkić,Berač,Kegalj,H.Miličević,Pejčić,Lukačević,Šibalić,Babić,H.Kovačević,Lešić i Pastuović, još su igrali:Primeća,Pejić,Miličić,Leutar,Krznarić,Dominković,Huber,I.Kovačević i Filipović.

Trener: Dražen Ilić.

Devetoplasirana momčad 3 hnl istok i domaćin ove utakmice Bedem Ivankovo i prvoplasirana momčad mžnl istok Graničar Županja odigrali su generalku pred početak proljetne sezone i prikazali veoma dopadljiv nogomet iz kojeg se moglo zaključiti da spremni dočekuju nastavak natjecanja. Završilo je miroljubivih 1:1. Nakon što je H.Kovačević u 23. minuti uputio udarac, a lopta pogodila vratnicu na odbijenu loptu natrčao je Šibalić i matirao Anića.

Samo tri minute kasnije tj. u 26.minuti dobar prodor je izveo Vuksanović i nesebično povratnom loptom uposlio na 10-tak metara od gola gostiju natrčalog Mrdešu koji je poravnao na 1:1 što je bio i konačni rezultat ove , za promrzle gledatelje  solidne utakmice, u kojoj su obadva trenera stvorili sebi zaključak sa kojim igračima će ući u nastavak natjecanja.

Foto FB Graničar

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.