/Bedem i Čepin bore se za ostanak u vrhu 3. HNL ISTOK - DESETO KOLO
bedem fb

Bedem i Čepin bore se za ostanak u vrhu 3. HNL ISTOK - DESETO KOLO

Derbi desrtog kola 3. HNL igra se u Ivankovu gdje će Bedem i Čepin u bitku za bodove koji bi ih ostavili sasvim blizu samog vrha. Kako je na vrhu velika gužva svaki bod puno znači, nosi razliku i po nekoliko mjesta na prvenstvenoj ljestvici, pa je tako i ovoga puta za obje momčadi bitno uzeti bod(ove). S tri boda više ili manje dojam je puno drugačiji. I Bedem i Čepin igraju zaista promjenjivo, nižu i velike pobjede i jednako velike poraze ili prosipanja bodova gdje se malo tko tomu nada. Utakmicu su nam najavili Josip Raić Sudar kao najčešći u ovoj našoj rubrici te Igor Toth:

Ponovno nas čeka jedna teška utakmica na našem terenu. Zrinski i Kutjevo igraju slično nama, otvoreno, napadački i tu smo se odlično snašli. Čepin sam gledao nekoliko puta, igraju tvrdo, čvrsto. Stoje u bloku i čekaju kontru koju odlično igraju, trojac Bungić, Gelo i Ivić je odličan, brzi su, neugodni i morat ćemo se dobro braniti. Podatak da dvije godine nismo pobjedili Čepin nam je dodatni motiv pred ovu utakmicu. Igrat ćemo svoju igru, nećemo se prilagođavati protivniku i sve ćemo učiniti da pobjedimo. Nedostaju nam Vuksanović i Leko, sigurno nam je to hendikep, ali smo već ranije pokazali da imamo širinu i da se dobro nosimo s tim izostancima – komentar je trenera Bedema Josipa Raića Sudara.

Očekujem jednu dobru, otvorenu utakmicu. Mi dolazimo u Ivankovo puni respekta prema domaćinu ali i sa željom da pobjedimo. Bedem je odlična momčad, s glavom i repom, favorit je na svom terenu ali i mi smo jako dobri. Slavija je u prošlom kolu iskoristila naš umor, čitavu sezonu guramo s 12-13 igrača i u onom ubrzanom ritmu to se moralo osjetiti. Vjerujem da smo sada svježiji i spremnije. Ja sam siguran da znam deset igrača s kojima će Bedem krenuti, a isto tako i Josip zna barem deset, ako ne i svih 11 s kojima ćemo mi. Jako dobro se poznajemo, igrali smo i u pripremama i remizirali. Naše utakmice su uvijek zanimljive, pune naboja i dobrog nogometa, siguran sam da će tako biti i ovaj put i da će gledatelji zaista uživati – kazao je u najavi utamice Igor Toth.

Podijeli
  •  
  •  
  •