/Bedem i Belišće odigrali susret bez pogodaka VRLO KOREKTNI SUSRET JE ZAVRŠIO BEZ OPOMENA
belišće fb

Bedem i Belišće odigrali susret bez pogodaka VRLO KOREKTNI SUSRET JE ZAVRŠIO BEZ OPOMENA

Susret u Ivankovu je na žAlost prisutnih gledatelja završio bez pogodaka čime vjerojatno nisu zadovoljni niti domaći niti gosti.

BEDEM-BELIŠĆE 0:0 (0.0)

Ivankovo, Stadion “Grac” Gledatelja 150. Suci: Alen Dobraš-Požega 6 Prvi Pomoćni sudac: Oliver Hrmić-Požega, Drugi pomoćni sudac: Ivan Janić-Ilok. Četvrti sudac:Dario Brkić-Požega. Delegat: Jozo Bešlić-Đakovo.

NK BEDEM IVANKOVO: Čučković 7,5 Smolčić 7 Borko 7 Validžić 7 Božić 7 Vuksanović 6,5 Jagustin 7 Mauer 7 Pintarić 7 Sambol 7  i Dubravac 7,5. Trener: Josip Raić-Sudar 7

NK BELIŠĆE BELIŠĆE: Stanić 7,5 Barišić 6,5 Lacković 6,5 Salapić 7 Stupar 6,5Mandić 7 (od 75.min.Matoković -) Paulić 6,5 Vinogradac 7 Damjanović 6,5 (od 52.min.Pačar 6,5) Grafina 6 (od 46.min.Radovanović 7)  i Šileš 6,5. Trener:Davor Rupnik 7

Žutih i crvenih kartona nije bilo.

Igrač utakmice: Franko Čučković-Bedem.

U Ivankovu je odigrana jedna fer i korektna utakmica u kojoj gledatelji nisu vidjeli niti ijedan pogodak. Bez trojice prvotimaca (Koledić,Mrdeša i Babić) Bedem je igrao bolje osobito u drugom poluvremenu, dok je Belišće bilo bolje u prvom dijelu.Prvi su zaprijetili crveni iz Belišća u 16.minuti  preko Mandića koji je izbio sam pred mladog vratara domaćih Čučkovića koji je uspješno otklonio opasnost po svoj gol. Smolčić je u 23. minuti izveo kutni udarac i u petercu Belišća pronašao Validžića koji glavom umalo pogađa, ali Vinogradac izbija loptu u polje sa gol crte.

Damjanović je u 31 minuti  ušao u kazneni prostor Bedema i sa 10-tak metara dobro pucao,  ali se Čučković  ispriječio i time sačuvao svoju mrežu netaknutom pa se na odmor otišlo neokrznutih mreža. U nastavku drugo stanje na terenu, Belišće prepušta inicijativu Ivankovčanima koji su neučunkoviti dok gosti igraju na kontranapade i duge lopte. Da je sudac u 75 minuti  vidio  iz pozicije u kojoj se nalazio, a očito nije onda bi udarac Sambola s 14 metara koji jedan igrač obrane Belišća zaustavio rukom ,svirao kazneni udarac za Bedem rezultat bi možda mogao biti i drugačiji. Od toga momenta Bedemaši preuzimaju potpunu kontrolu na terenu, a Belišćani se očajnički brane da sačuvaju barem jedan bod u čemu su na kraju i uspjeli jer šanse Dubravca u 53. i 73. minuti te Jagustina u 54. minuti koje su ostale neiskorištene dovele i uvelike pripomogle da se Belišće vrati kući neporaženo. Na kraju je završilo s nepopularnih i početnih 0:0. (Anto Borić)

Foto FB Belišće

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.