BAVL postaje baš ozbiljno natjecanje

Uže vodstvo lige, na zajedničkom sastanku, donijelo je nekoliko krucijalnih odluka koje će stubokom promijeniti vaterpolo natjecanje kao takvo. Doduše, oni su te odluke donijeli već nakon drugog kola ali su vjerojatno krivo shvaćeni, što se srećom sad ispravilo na oduševljenje sudionika lige. Odluka je da liga postaje ozbiljna i da sad svi igrači postaju ozbiljni. Nema više upiranja prstom ni u šta ( ne daj Bože u kakve smiješne i čudne situacije) jer sad takve situacije ni ne postoje u ovoj ozbiljnoj ligi.
Od sada, što je odmah i bilo vidljivo većini, nema više starijih, sjedih, debelih ( pogotovo njih), ćelavih, umornih i neispavanih. Od prošlog kola nema igrača koji možda ne mogu puno plivati ili se brzo umore. Sve to odlazi u povijest.
Od sada su svi visoki, plavi i zgodni. Ako je prije bilo takvih, oni su sada još višlji, plaviji i zgodniji. Od sada su svi mišićavi ( ni traga masnog tkiva), preplanuli, snažnog udarca i fantastičnog plivanja. Od sada nitko ne griješi, ne dodaje krivo i svaki pokušaj šuta je pogodak. Vratari sad brane fantastično i više ne primaju pogotke. Navija se jače i više za protivnika nego za vlastiti tim. Pogotovo se pohvaljuju suci i zapisnički stol. Od sada se i golovi i ostala oprema sama postavlja , a ne kao dosad da to rade samo neki igrači. Nema provokacija prema klubovima jer oni daju najveće novce za ljude koji organiziraju natjecanje. Nema više zabave među suigračima jer je preozbiljno natjecanje( osim ako vodstvo lige ne odluči drugačije). Nema mjesta pogrešnom slovu ili fotografiji koja nije odobrena ili nije možda snimljena. Sve su to fantastične odluke.
Tako da u prvoj utakmici kola X-team nije pobjedio HVK Livadu Sport bar s 15:1 nego se to samo tako piše. Ediju Bračunu, Antoniju Principu i Filipu Grabaru je bilo strašno neugodno što im je zapisnički stol upisao da su zabili po 4 pogotka. Ni Anto Kopljar nije primio taj jedan gol jer sad vratari više ne primaju pogotke jer bi se mogli naljutiti. Igrači HVK Livada Sport bar su isto tako igrali fantastično.
U drugoj utakmici fantastična momčad DOLCEVITA&HOMERI je igrala s fantastičnim Hebrangom. Svih 19 igrača DOLCEVITA&HOMERI su se upisali u listu strijelaca i to bez promašaja za pobjedu 7:5. Golman DOLCEVITA &HOMERI je branio fantastično i nije primio ni jedan gol. Momčad DOLCEVITA&HOMERI sigurno osvajaju naslov prvaka. S druge strane, Hebrang je odigrao fantastično. Njihov golman je sve obranio i nije primio ni jedan gol. Suce su svi izljubili jer je sad sve fantastično.
I treća utakmica je obilježila visoke, plave i zgodne. Koga briga što je Budainka pobjedila SK Dar sa 6:5 kad su svi fantastični. I igrači i golmani. Svi su se upisali u listu strijelaca i golmani su sve obranili.
Ukoliko se nekom nešto ne svidi, recimo izvještaj s utakmice ili nešto slično, ista se se ponavlja dok sve ne bude ljepše i pozitivnije. Svi zapisnici i izvještaji idu pred komisiju koja onda odlučuje kako i što dalje. Pa nismo mi Afganistan da je sve zabranjeno. Sve je super i sve je fantastično.
Na tablici vodi fantastični X-teama s 12 bodova, ispred fantastične DOLCEVITA&HOMERI s 9 bodova
Rezultati:
HVK LIVADA Sport bar- X team 1:15
DOLCEVITA&HOMERI – Hebrang 7:5
Budainka – SK Dar 6:5
Izvor: BAVL