/Barišić: Nema kukanja, nema alibija LIJEVI BRANIČ NAJAVLJUJE VATRENA GOSTOVANJA
0000029417_685_375_cut

Barišić: Nema kukanja, nema alibija LIJEVI BRANIČ NAJAVLJUJE VATRENA GOSTOVANJA

Lijevi branič hrvatske reprezentacije Borna Barišić vjeruje kako okupljeni Vatreni mogu uspješno svladati prepreke u Trnavi i Bakuu.

Bez alibija

“Odlična je atmosfera, nije uopće loša, pripremamo se za ove dvije jako važne utakmice i sve je u najboljem redu. Ja sam spreman, radimo najbolje što možemo premda možda više nismo na razini kao na Svjetskom prvenstvu – to je bila najbolja Hrvatska u dugo vremena. Teško je ponovno dosegnuti tu razinu, no dajemo maksimum i nadam se da će to biti dovoljno za plasman na Europsko prvenstvo. Momčad se nakon Rusije promijenila, nedostaju nam neki igrači koji su jako važni, no tu sada ne možemo ništa promijeniti i nema smisla pričati o tome. Imamo širok kadar i dovoljno zamjena. Nema kukanja, nema alibija”

Slovačke snage i slabosti

“Slovačka ima kvalitetne igrače u svim linijama, dobra su momčad i analizirali smo ih. Bit će teško, ali mislim da ćemo opravdati ulogu favorita i nadam se da ćemo uzeti sva tri boda. Slovaci igraju s lažnom devetkom, otvaraju se po krilima, no imaju i svojih slabosti koje ćemo pokušati iskoristiti”

Podijeli
  •  
  •  
  •