/Baranjska liga: Polet i dalje maksimalan 28 GOLOVA U ČETIRI UTAKMICE
polet karanac

Baranjska liga: Polet i dalje maksimalan 28 GOLOVA U ČETIRI UTAKMICE

Iznimno efikasno kolo odigrali su baranjski ligaši, u četiri odigrana susreta postignuto je čak 28 golova, a svaka momčad je zabila barem jedan!

Lider je lakoćom preskočio Luč uz nova dva pogotka Brune Barata koji je već na 17 postignutih golova i naravno na vrhu ljestvice strijelaca. Nije njegova prednost velika, samo dva manje zabio je Dario Švob, prvi topnik Ribara. I Dario je zabio dva gola u ovom kolu, a na kraju su bila dovoljna za bod u susretu protiv Radnika. Bila je to odlična nogometna predstava puna preokreta. Radnik je dva puta vodio, pa Ribar okrenuo na 2:3, onda novi preokret i vodstvo domaćina u 88. minuti golom Maria Pirgla. I onda play of the day! Slobodni udarac i sjajan pogodak “iz svlačionice” Roberta Olajoša u petoj minuti sudačke nadoknade za 4:4!

I treći najbolji strijelac lige, Danijel Tomoković zabio je dva gola u uvjerljivoj pobjedi svog Graničara. Sloga je prva došla do prednosti, no Tomoković i društvo su onda dodali gas i došli do 4:1 pobjede kojom su skočili na treće mjesto. Bruno Ujhelji bio je najraspucaniji pojedinac ovog kola, zabio je četiri od sedam golova Zmaja koji je unatoč početnoj prednosti Croatije uvjerljivo slavio.

baranjska liga 7

Podijeli
  •  
  •  
  •