Baranjska liga: Osmo kolo donijelo visoku pobjedu Luča te 2:1 pobjede Davora i Zmaja!

Odigrana su sva tri susreta osmog kola Baranjske lige! Luč je u derbiju kola s visokih 6:0 nadvisio lidera ljestvice Graničar iz Torjanaca, Zmaj je u napetom susretu preokrenuo protiv Grozda za pobjedu 2:1, dok je s istim rezultatom Davor svladao Croatiju!

Oglas

Oglas

U derbiju kola u Luču susrele su se prve dvije momčadi na ljestvici, drugoplasirani Luč s devet bodova iz pet susreta i lider ljestvice  Graničar iz Torjanaca koji je uz pet pobjeda u posljednjem kolu obilježio i prvi poraz na gostovanju u Zmajevcu. Luč je došao do svoje četvrte pobjede i to s visokih 6:0, dok su strijelci za domaćine bili Josip Lozić, Ivan Kramar, Mihael Sušić, Vjekoslav Kalčić, Josip Horvat i Goran Schmidt.

Oglas

Petoplasirani Zmaj u Zmajevcu s učinkom od dvije pobjede, jednog neriješenog susreta i tri poraza ugostio je Grozd iz Kotline koji je sa sedam bodova iz šest odigranih susreta ušao u dvoboj osmog kola. Grozd je poveo tik prije kraja prvog poluvremena pogotkom Mathiasa Csondora, da bi preokret domaćinu za 2:1 pobjedu donijeli Igor Lazar u 68. minuti  i Tomislav Strganac u 83. minuti susreta.

Davor iz Branjine ugostio je četvrtoplasiranu Croatiju iz Branjin Vrha koja je s polovičnim učinkom od tri pobjede i tri poraza ušla u ovaj dvoboj. U 1:2 pobjedi gostiju iz Branjine oba pogotka postigao je Dorijan Kusik, dok je Vedran Dadić zabio za Croatiju.

Slobodna momčad ovo kolo bio je Radnički iz Mirkovca.