Baranjska liga: Mladost nastavila niz, uspješni Luč i Davor!

U nedjelju su odigrana sva četiri susreta četvrtog kola Baranjske lige! Mladost iz Čeminca zadržala je stopostotni učinak i nakon četiri kola, Luč je svladao Zmaja, Davor Croatiju, dok u Kotlini nije bilo pobjednika!

Oglas
Izvor: HNS Comet

Jedina stopostotna momčad nakon tri odigrana susreta, Mladost iz Čeminca, u sklopu četvrtog kola ugostila je Graničar iz Torjanaca koji je u tri kola obilježio dvije prvenstvene pobjede te poraz od Luča. U slavlju Mladosti 5:2 pogotke su postigli Vedran Dedić (4′), Hrvoje Opančar (20′), Goran Hes (70′), Ante Mucić (73′) i Mihael Vidović (80′), dok je kod Graničara dvaput precizan bio Danijel Tomoković (38′ i 67′).

Oglas

Sa šest bodova iz tri susreta ušao je u ovo kolo i NK Luč, a u četvrtom kolu ugostili su momčad Zmaja iz Zmajevca koji je u ovaj susret ušao neporažen uz učinak od jedne pobjede i dva neriješena ishoda. Luč je do trećeg slavlja stigao rezultatom 3:1; zgoditke za domaćina postigli su Mato Balent (33′), Leon Mikuš (80′) i Vjekoslav Kalčić (90′), a kod Zmaja jedini strijelac je bio Dominik Blažetin (43′).

Oglas

U susretu momčadi koje su u tri kola obilježile jedan neriješen ishod i dva poraza, Grozd je u Kotlini ugostio Radnički iz Mirkovca. Gosti iz Mirkovca poveli su u 14. minuti pogotkom Alena Vlahovića, a konačnih 1:1 djelo je Luke Ciprijanića u 65. minuti. Davor iz Branjine također je u četvrto kolo ušao s jednim bodom iz tri susreta, a u ovome kolu snage su odmjerili s Croatijom iz Branjin Vrha koja je u tri kola obilježila po jednu pobjedu, neriješen ishod i poraz. U slavlju Davora 3:2 dva pogotka postigao je Petar Šagi (37′ i 81′), a jedan Antonio Petrešev (15′), dok su s druge strane, kod Croatije, mrežu domaćina tresli Marin Pigac (5′) i Stipo Mandić (68′).