Baranjska liga: Graničar i Mladost na vrhu poretka nakon dva kola!

Odigrana su sva četiri susreta drugog kola Baranjske lige! U četiri susreta gledatelji su mogli vidjeti čak 28 pogodaka, pa su tako do gostujućih slavlja stigli Mladost iz Čeminca i Graničar iz Torjanaca, a pobjednika nije bilo u susretima u Branjin Vrhu i Branjini!

Oglas
Izvor: HNS Comet

Davor iz Branjine nakon minimalnog poraza na otvaranju od Luča ugostio je Radnički iz Mirkovca, koji je nakon druge pozicije osvojene prošle sezone, u ovu startao s porazom i to gostujućim kod Zmaja u Zmajevcu s 4:2. U pravom spektaklu s osam pogodaka, na kraju svaka se momčad morala zadovoljiti bodom iz remija 4:4. Dva pogotka kod Davora djelo su Alena Jambrovića (60′ i 80′), dok su po jedan postigli Tomislav Bosak (23′) i Petar Šagi (85′), dok je za Radnički dva pogotka postigao Ištvan Ferenc (50′ i 54′), a jedan Filip Lazar (8′) i Ivan Oreški (15′)

Oglas

Prošlogodišnji osvajač ovoga natjecanja, NK Luč, u drugom je kolu ugostio novog člana lige koji je u ovo natjecanje pristigao iz 2. ŽNL Beli Manastir, NK Mladost iz Čeminca, koja je natjecanje otvorila trijumfom 3:2 nad Grozdom iz Kotline. Mladost iz Čeminca stigla je do vrijedne gostujuće pobjede slavivši s 2:3. Pogotke za goste postigli su Pajeska (autogol u 23′), Alan Vidović (35′) i Mihael Vidović (83′), dok su za Luč precizni bili Anto Adžamić (51′) i Josip Grabar (91′).

Oglas

Croatia iz Branjin Vrha nakon poraza u Torjancima u prvome kolu u drugom je dočekala Zmaj iz Zmajevca koji je u odličnoj predstavi s 4:2 na domaćem terenu u prvom kolu svladao Radnički iz Mirkovca. U odličnoj predstavi na kojoj su gledatelji također mogli vidjeti osam pogodaka, i u ovom srazu rezultat je bio 4:4. Hat-trick za Croatiju postigao je Stipo Mandić (41′, 45′ i 81′), dok je jedan pogodak djelo Zvonimira Šumige (80′). S druge strane, kod Zmaja precizni su bili Goran Janković (56′), Igor Lazar (68′), Dominik Blažetin (88′) i Filip Kleiber koji je donio Zmaju bod u 90. minuti za konačnih 4:4.

Grozd iz Kotline nakon uvodnog 2:3 poraza u Čemincu, u sklopu drugog kola snage je odmjerio s Graničarem iz Torjanaca koji je s 12:3 trijumfom nad Croatijom iz Branjin Vrha otvorio ovosezonsko natjecanje. Torjanci su stigli do druge pobjede te se zadržali na vrhu ljestvice i nakon dva kola. U slavlju gostiju 3:4 tri je pogotka postigao Danijel Tomoković (22′, 50′ i 55′), dok je jedan zgoditak nadodao Darko Petnjarić (73′), a kod Grozda redom su zabijali Mathias Csondor (4′), Ivan Mandić (28′) i Luka Ciprijanović (83′).