Baranjska liga 7. kolo: Zmaj srušio Torjance, petica Grozda!

Odigrana su dva od tri susreta sedmog kola Baranjske lige! Grozd je u Kotlini nadvisio Davor iz Branjine 5:0, dok je Zmaj nanio prvi prvenstveni poraz lideru ljestvice Graničaru iz Torjanaca!

Oglas

Oglas

Lider ljestvice stopostotni Graničar iz Torjanaca u sklopu sedmog kola gostovao je u Zmajevcu kod tamošnjeg Zmaja koji je u pet susreta obilježio četiri boda što mu je prije ovog kola bilo dovoljno za šestu poziciju prvenstvene ljestvice. Zmaj je gostima nanio prvi prvenstveni poraz rezultatom 3:1. Igor Lazar zabio je dva pogotka u pobjedi domaćina, dok je jedan pogodak djelo Ante Zubaka. Jedini gol gostiju na utakmici postigao je pri rezultatu 1:1 Adrian Martin.

Oglas

Drugoplasirani NK Luč u šesto kolo ušao je u prvenstvo s devet osvojenih bodova kao i njegov nedjeljni takmac NK Radnički iz Mirkovca. Utakmica je nažalost odgođena zbog velikog broja igrača Mirkovca zaraženih covidom pa je utakmica odgođena za prvi termin nakon redovnog dijela jesenskog prvenstva. Zaraženim igračima želimo brz oporavak!

U susretu momčadi iz donjeg dijela ljestvice susreli su se NK Davor iz Branjine i gosti ŠNK Grozd iz Kotline. Domaćin je u ogled ušao s tri osvojena boda iz pet susreta, dok su gosti iz Kotline u susret ušli s bodom više, četiri. Mathias Csondor i Ivan Il postigli su dva pogotka u pobjedi gosta, dok je jedan pogodak u 5:0 pobjedi Grozda postigao Denis Kovač.