Baranjska liga 6. kolo: Torjanci i dalje neumoljivi, Radnički do novog slavlja, prva pobjeda Grozda!

S tri susreta kompletirano je i šesto kolo Baranjske lige! Graničar je nastavio sa stopostotnim učinkom svladavši NK Davor iz Branjine 3:0,  a istim rezultatom je slavio i Radnički Mirkovac u ogledu sa Zmajem. Kolo domaćina kompletirao je Grozd iz Kotline koji je sa 4:2 nadvisio je Croatiju iz Branjin Vrha!

Oglas

Oglas

Vodeća momčad Baranjske lige NK Graničar iz Torjanaca u susret je ušla s četiri slavlja iz četiri ogleda, a u okviru šestog kola bili su domaćini momčadi Davora iz Branjine koji je na kontu nakon četiri kola uprihodila tri boda. Do pete prvenstvene pobjede u pet susreta domaćini su došli pogocima u drugom poluvremenu kada je u 50. i 53. minuti Danijel Tomoković inkasirao put domaćinu prema novoj pobjedi, a konačnih 3:0 djelo je Dorijana Bošnjaka u 75. minuti dvoboja.

Oglas

U Kotlini snage su odmjerili domaći NK Grozd koji je s bodom iz četiri susreta ušao u ogled šestog kola te gost Croatia iz Branjin Vrha koji je u pet prvenstvenih susreta obilježio tri pobjede i dva izgubljena susreta. Antonio Petrešev kod domaćina je bio prvo ime susreta te je svojim zgodicima u 10, 17. i 70. minuti susreta vodio momčad prema 4:2 pobjedi. Pogodak za domaćine postigao je i Mathias Csondor, dok su kod gostiju mrežu domaćina pogađali Siniša Jukopila u prvom i Vedran Dedić u drugom poluvremenu.

Radnički iz Mirkovca nakon gostujuće pobjede u Branjini 0:3, u petom kolu s polovičnim učinkom od dvije pobjede i dva poraza ugostio je Zmaj iz Zmajevca koji je u četiri prethodna kola uprihodio isto toliko bodova. Sve golove na susretu gledatelji su mogli vidjeti u drugom poluvremenu. Nešo Marodi otključao je mrežu gostiju u 64. minuti, da bi isti igrač sedam minuta kasnije povisio na 2:0. Konačnih 3:0 postavio je Alen Vlahović u 84. minuti susreta.

Slobodna momčad ovo kolo bio je NK Luč koji je na učinku od devet prvenstvenih bodova iz pet susreta.