Baranjska liga 1. kolo: Graničaru tri boda iz derbija, slavlje i za Croatiju Branjin Vrh!

U nedjelju su odigrana sva tri susreta prvog kola Baranjske lige! Ove sezone liga će se igrati po trokružnom sustavu s obzirom da je broj momčadi na ligi spao na 7.  Prve bodove obilježili su u derbiju Graničar iz Torjanaca i Croatia Branjin Vrh, neriješeno je bilo u Kotlini dok je slobodna ekipa prvo kolo NK Radnički iz Mirkovca.

Oglas

Oglas

U derbiju prvog kola Baranjske lige susreli su se trećeplasirana i drugoplasirana ekipa iz protekle sezone, NK Graničar iz Torjanaca i NK Luč.  Gosti su poveli od desete minute pogotkom Lozića, a potom Danijel Tomoković pred sam kraj prvog poluvremena prebacuje prednost na stranu domaćina 2:1. Tomoković je kompletorao svoj hat-trick u 65. minuti,a konačnih 3:2 postavio je pogotkom za goste Adžamić četiri minute prije kraja susreta.

Oglas

Šestoplasirana iz prošle sezone NK Croatia u Branjin Vrhu dočekala je u okviru prvog kola sedmoplasirani iz protekle sezone NK Davor iz Branjine. Šaša Koprivnjak predvodio je domaćina do nove pobjede sa dva pogotka dok su Lukačević, Jukopila, Dedić i Lozančić mrežu gostiju tresli po jednom. Jurčec i Žemlić postigli su pogotke za goste, a s ovom pobjedom 6:2 Croatia je nakon prvog kola preuzela vodstvo na ligaškoj ljestvici.

ŠNK Grozd iz Kotline u okviru nove prvenstvene sezone u prvom kolu je ugostio NK Zmaj iz Zmajevca.  2:2 Igor Lazar doveo je goste u vodstvo u sedamnaestoj minuti susreta. Dalibor Matić jedanest minuta kasnije udvostručuje prednost domaćina. Zatim domaćini smanjuju rezultat pogotkom Ivana Ila u 40. minuti , da bi Antonio Petrešev već nakon dvije minute postavio uspostavilo se konačnih 2:2.