Baranja Belje ostala bez trenera, uskoro odluka o novom

Baranja Belje je prije samog početka prvenstva slovila kao prvi favorit za osvajanje naslova prvaka u osječko-baranjskoj 1. ŽNL. Međutim, stvari su se malo zakomplicirale i Baranjci više nisu toliki favoriti, iako ih se nitko ne usudi otpisati. U prvom je kolu Baranja na svom terenu razbila Mladost iz Draža, međutim tu je utakmicu izgubila na zelenom stolu zbog nastupa suspendiranog igrača. Vodstvo lige je pobjedu u toj utakmici pripisalo Mladosti, a Baranjci su kažnjeni s četiri boda minusa.

Oglas

Uprava i nogometaši Baranje Belje su novi šok doživjeli ovaj tjedan. Nakon nepune dvije sezone, klub napušta prvi trener Josip Žarak koji je prihvatio ponudu i odlazi u Čepin. Kontaktirali smo predsjednika kluba koji nam je poslao izjavu na temelju dosadašnjih zbivanja u Baranji Belje.

Oglas

Početkom tjedna nas je iznenadila odluka našeg trenera Žarka da odlazi s mjesta trenera prve momčadi. Treneru Žarku se zahvaljujem na odličnoj suradnji u proteklih 20 mjeseci, te mu želimo puno uspjeha u novoj sredini. Do kraja tjedna trebali bi naći novog trenera, a kada bude sve dogovoreno, obavijest ćemo i javnost. Dosta turbulentan početak sezone za nas, ali održali smo kvalitetan sastanak s igračima, te su momci odlično odradili trening. To su karakterni momci koji znaju igrati, vjerujem da će opet skupiti glave i pokazati svoje pravo lice za vikend. Ovim putem bi se zahvalio treneru Gettu i igračima koji su mu pomogli odraditi treninge ovaj tjedan. Pozvao bi naše navijače da nas podrže za vikend, te da budu vjetar u leđa ekipe. – za Sportalo je rekao Hrvoje Đurin, predsjednik Baranje Belje.

Oglas

Baranjci se nikako ne predaju. Tek je početak prvenstva, a do kraja ima još mnogo. Radnički i Viljevo su im na +7, međutim s obzirom na kvalitetu kakvu u svlačionici posjeduje Baranja Belje, do kraja je sve moguće, pod uvjetom da Baranja bude na pravoj razini.