/Baranja Belje korak bliže naslovu prvaka HATTRICKOVI DINE SKLEPIĆA I BRUNE BARATA
Foto: FB NK Polet

Baranja Belje korak bliže naslovu prvaka HATTRICKOVI DINE SKLEPIĆA I BRUNE BARATA

Nogometaši Baranja Belja igraju u velikoj formi, nakon slavlja u velikom derbiju u Dražu izborili su finale baranjskog kupa, a niti to ih nije umorilo, i u prvenstvu su došli do novog slavlja i došli na dva koraka od titule. I 23. kolu bez problema su nadigrali u proljeće vrlo dobro Bratstvo uz dva pogotka sjajno raspoloženog Alena Bujadinovića, a onaj treći, odnosno prvi na utakmici djelo je Hrvoja Đurina.

Prvi, odnosno jedini pratitelj lidera, Mladost je slavila na gostovanju u Baranjskom Petrovom Selu rezultatom 4:2 protiv Dinama koji unatoč rezultatu koji sugerira da je bilo zanimljivo, nije imao objektivne šanse protiv kvalitetnijeg protivnika. Vardarac je na svom terenu slavio uvjerljivo protiv Columbusa, a iako je na kraju pobjeda visoka gosti su se i te kako dobro nosili s domaćinom sve do 40′ kada su ostali s igračem manje, pa su nakon toga doživjeli pravi potop.

Uvjerljivu pobjedu upisala je i Šokadija protiv Belja, no i oni su do toga došli u nastavku utakmice u kojoj je prvo ime bio trostruki strijelac Dino Sklepić. Identičnim rezultatom 4:0 slavio je Polet u Karancu protiv Ribara, a tamo je trostruki strijelac bio Bruno Barat. Petlovec je preko kapetana Bašneca već u 4′ došao do prednosti protiv Međimureca, no samo 4 minute kasnije su bili u minusu, a na kraju je domaćin upisao 3:1 pobjedu. U naelektriziranom općinskom derbiju je slavio 3:0 pobjedu protiv Mladosti uz dva pogotka Mile Čanadžije i zadržao najveće šanse za završetak sezone na trećoj poziciji.

screenshot--2017-05-15-04-10-28

Rezultati 23. kola:

Grabovac – Mladost  3:0

Vardarac – Columbus  5:2

Međimurec – Petlovec 3:1

Dinamo – Mladost  2:4

Baranja Belje – Bratstvo 3:0

Šokadija – Belje  4:0

Polet – Ribar  4:0

Podijeli
  •  
  •  
  •