/Barakudama otvoren put do polufnala SJAJAN RASPORED ZA SVJETSKE PRVAKE
hrvatska vaterpolo

Barakudama otvoren put do polufnala SJAJAN RASPORED ZA SVJETSKE PRVAKE

Hrvatski vaterpolisti sjajno su otvorili nastup na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Koreji gdje brane naslov osvojen u Budimpešti. Dvije pobjede od po 10 pogodaka razlike nad Australijom i SAD-om otvorile su Barakudama izravan put u četvrtfinale i dale dan odmora više jer ne moraju igrati osminu finala, a sada je raspored ostalih rezultata praktično otvorio put do polufinala kada slijede okršaji s teškašima.

Svjetski prvaci su pobjednici skupine B i u četvrtfinalu čekaju boljeg iz ogleda drugog u skupni D i trećeg u skupini C. Taj par će biti Novi Zeland – Japan ili Njemačka. Za očekivati je da će to ipak biti ili Japanci ili Nijemci, ali bez obzira, tko god to bio iz ovog terceta Barakude su veliki, ogromni favorit i zaista ne bi smjeli imati nikakvih problema rutinski odraditi taj posao.

Treće kolo, protiv Kazahstana, na rasporedu je u petak, 19. srpnja, u 13.30 po našem vremenu. Iako je riječ o zapravo revijalnoj utakmici u kojoj našima ništa ne treba, pobjeda se podrazumjeva zbog razlike u kvaliteti, ali i bildanja ionako velikog samopouzdanja. Naše četvrtfinale, koje je na rasporedu u utorak, 23. srpnja, ima termin u 8.30.

Podijeli
  •  
  •  
  •