Bakula i Milašinović krenuli uvjerljivim pobjedama - SPORTALO

Bakula i Milašinović krenuli uvjerljivim pobjedama

Danas su odigrana prva dva susreta 7. kola Međužupanijske lige Slavonski Brod – Požega, a zanimljivo da su u oba na klupama debitirala nova trenerska imena, Marijan Bakula i Mario Milašinović.

JAKŠIĆ – KUZMICA 3:0

Nakon što je posljednjih nekoliko sezona ostvarivao odlične rezultate na klupi Jakšića Dario Pažin više nije trener momčadi s Jajara, a novo ime je Marijan Bakula koji je svoj trenerski put u Jakšiću započeo prilično uvjerljivom pobjedom. Najzaslužniji za slavlje je Ivan Brus koji je mrežu Kuzmice pogodio dva puta, jednom u prvom i jednom u drugom dijelu, dok je konačnih 3:0 postavio mladi Petar Pažin 7 minuta prije kraja.

– Zadovoljan sam kako su dečki reagirali, osvojili smo tri vrlo bitna boda i kupili si malo vremena da kroz trening pokušamo nadograditi neke stvari. Utakmica je bila jako dobra, imala je Kuzmica svoje prilike koje srećom nije iskoristila, mi svoje jesmo i zasluženo smo došli do pobjede – izjava je Marijana Bakule, trenera Jakšića.

LIPIK – TOMISLAV 3:0

Novo ime na klupi Lipika je Mario Milašinović, legendarni napadač iz zlatnih vremena ovog kluba, on je svoj trenerski debi upisao u domaćem slavlju protiv Tomislava. Dugo su gosti odoljevali, i ne samo odoljevali nego bili i ravnopravan protivnik, a onda je u otvaranju drugog poluvremena Roberto Alviž iz kaznenog udarca donio prednost Lipiku. 15ak minuta nakon toga Ivan Kaurin zabija i drugi domaći pogodak, a konačnih 3:0 postavio je Marko Miladinović u 73. minuti.

– Nakon prvih 45 minuta nisam mogao ni zamisliti da ovu utakmicu možemo izgubiti ali rezultat je jedino mjerilo. Nevjerojatno je koliko nas je prvi gol demoralizirao i spustio tako da nismo ni nastupili drugo poluvrijeme. Ništa, na muci se poznaju junaci a ekipa ima karaktera i iz poraza moramo nešto naučiti – komentirao je trener Tomislava Ivica Beraković.

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.