Bajerske nemani do srebra na Igrama mladih u nogometu

Sjajno ostvarenje, dokaz da se ponajbolji nogomet igra na našim prostorima i kontinuitet osvajanja najviših postolja podarili su nam igrači osječkog predstavnika na Igrama mladih pod nazivom Bajerske nemani. Srebro oko vrata i najbolji igrač turnira nas doista može činiti ponosnima na ove mladiće među kojima se sigurno kriju imena koja ćemo još dugo pamtiti i pratiti u brojnim klubovima, turnirima i nogometnim dosezima.

Oglas

Sportske igre mladih se i ove godine uspješno odrađuju u Splitu unatoč brojnim zaprekama i ograničenjima, a u neku ruku ovo je i Državno prvenstvo ili Coca Cola cup u sportskoj grani malog nogometa gdje su sudjelovali igrači rođeni 2003.godine i mlađi. Ove je godine Osječko-baranjsku županiju predstavljala ekipa pod nazivom „Bajerske nemani“, redom mladići rođeni 2004. godine i to  većinom iz osječkog naselja JUG II, a ponikli na Akademiji Krpan&Babaić. U finalu su naši talentirani hakleri poraženi od  predstavnika Ličko-senjske županije.

Oglas

Rezultati:
Osmina finala: Osječko baranjska- Karlovačka 1:0 ( Lugarić)
Četvrtfinale:  Osječko baranjska-Dubrovačko neretvanska 2:1 ( Korov 2)
Polufinale: Osječko baranjska – Zadarska  2:2  ( Šimić, Lugarić) nakon penala (3:2)
Finale protiv predstavnika Ličko senjske županije,  odigrano je uz izravan prijenos na SK3 televiziji.

Oglas

Za Bajerske nemani Osijek su nastupali: Mioč, Lugarić, Šimić, Bakić, Jerković, Koški, Solić, Mlinaček, Horak i Petar Korov koji je proglašen za najboljeg igrača turnira.

Trener/voditelj: Miroslav Garacki

Bravo svima!