Baća je dodao gas: U Ivankovu se slaže momčad za titulu!

Prilično žestoko u prijelazni rok krenuo je predsjednik Bedema Stjepan Šimić, odnosno kako mu prijatelji tepaju – Baća. Baća je nakon određenih turbulencija u i oko kluba ostao na predsjedničkoj poziciji, očito motiviraniji nego ikad pa je Bedem u novu sezonu iznimno osnažen!

Oglas

Još je u proljetnom dijelu na klupu instalirao Stjepana Kvesića koji je u kratkom roku prodrmao momčad, mora se reći da ju je i dobio u dobrom stanju, no s minusom sreće jer Mirko Godanj je u svom dijelu sezone zaista bio sve samo ne miljenik sreće. Dolaskom Kvesića stvari su se pomaknule prema naprijed, mladi i talentirani trener je snimio prednosti i nedostatke vlastite momčadi, a predsjednik je to odlučio “pokrpati” mega imenima pa su u svlačionicu Bedema sletjeli povratnik Dinko Leko, sjajni Blaž Tustonjić koji je bio dio idealne momčadi 3. HNL prošle sezone, i ako najveće pojačanje Tomislav Čuljak, čovjek sa “sto” godina prvoligaškog iskustva. Naravno, s obzirom na ovo ne bi nas čudilo i još neko pojačanje, a uz postojeći kadar kojeg su napustili Ivan Koledić i Mislav Bagarić, tako da Stjepana Kvesića čeka glavobolja, ali ona slatka, pozitivna!

Oglas

Plan je odraditi 30-tak trenažnih jedinica te odigrati 8 pripremnih tekmi od kojih je utakmica s Vukovarom već na rasporedu u subotu 16. srpnja. Pripremni period se nastavlja odigravanjem turnira na Dilju 23. i 24. srpnja, te prvog turnira u Ivankovu u organizaciji Općine Ivankovo i Bedema 30. i 31. ovog mjeseca. Na našem turniru nastupaju HNK Cibalia, NK Granicar, Čepin i domaćn Bedem. Nakon toga do početka prvenstva je planirano odigrati još 3 utakmice. Promjena u igračkom kadru je bilo pa tako su klub za sad napustila 2 igrača, Bagarić i Koledić kojima se ovim putem zahvaljujemo na svemu što su dali za klub. Sportske ambicije kuba ove sezone su biti u vrhu tablice pa smo tako i adekvatno se pojačavali igračima koji iza sebe imaju kvalitetu i iskustvo te prije svega ljudske osobine. U klub su došli Tustonjić i Leko iz Vukovara te Tomislav Čuljak iz Širokog Brijega. U planu je dolazak još 2-3 igrača koja su nam potrebna po određenim pozicijama – rekao nam je trener Bedema Stjepan Kvesić i potvrdio našu sumnju da predsjednik sjedi skrštenih ruku. Gorit će Grac u novoj sezoni!