/B-1 košarkaška liga
košarka

B-1 košarkaška liga

Jesenski dio B-1 košarkaške lige je prilično nekompletan, samo su dva kluba odradila svih 8 predviđenih kola, i ta dva kluba su naravno vodeći na tablici, KK Valpovo sa 7 pobjeda i jednim porazom, te KK Slavonski Brod 1946 sa omjerom 5-3.

Valpovljani su jedini poraz doživjeli od ekipe Borovo II kada su u 3. kolu na gostovanju izgubili u tvrdoj utakmici sa 4 poena razlike. Borovo je utakmicu u svoju korist okrenulo u 3. četvrtini koju su dobili sa 7 poena prednosti, što Valpovo nije uspjelo nadoknaditi u posljednjoj.

Momčad koja kao i Valpovo ima samo jedan poraz je KA Osijek, oni su odigrali dvije utakmice manje od valpovljana, ali s obzirom da su im preostale utakmice sa dvije posljednje momčadi lige, KK Našicama i HKK Vukovarom II za očekivati je da će i oni biti na omjeru 7-1 kao i KK Valpovo. Valpovo je kao domaćin slavilo protiv Osijeka u utakmici u kojoj su gosti bili uspješniji u 3 četvrtine, ali je Valpovu 10 poena prednosti u 2. četvrtini bilo dovoljno za pobjedu 4 razlike, 90-86.

Uz spomenute KK Našice i HKK Vukovar II vrlo lošu sezonu odrađuje i KK Beli Manastir koji je do sada u 7 susreta ostvario samo jednu pobjedu, te će po odigravanju svih susreta biti posljednja ekipa lige. Svoju jedinu pobjedu ostvarili su u 5. kolu kada su u svojoj dvorani slavili protiv KK Slavonski Brod 1946 sa 7 poena prednosti.

B-1 liga muški

Podijeli
  •  
  •  
  •