Aurora Papac briljirala na državnoj završnici u odbojci

Mlada Požežanka Aurora Papac gradi vrlo ozbiljnu odbojkašku karijeru u dresu zagrebačke HAOK Mladosti. Put je započela u požeškoj Vallis Aurei, nastavila u ŽOK Nova Gradiška, a njen talent vrlo brzo je prepoznao i najtrofejniji hrvatski klub koji ju je pozvao u svoje redove.

Oglas

S mladosti je na putu do novog naslova i u seniorskoj konkurenciji, a briljirala je na upravo završenoj državnoj završnici koja je odigrana u Zadru. S Mladosti je Aurora osvojila naslov prvaka države u juniorskoj konkurenciji, u finalu su se lakoćom s uvjerljivih 3:0 obračunali s HOK Rijekom, a Aurora se okitila i pojedinačnom nagradom, najbolja je blokerica među juniorkama u Hrvatskoj! Zanimljiv detalj je svakako i činjenica da je najbolji bloker u muškoj konkurenciji Gabriel Šunjo, Aurorin kum, naravno, isto tako Požežanin.

Oglas

Oglas

Naravno, Aurora je neizostavna članica reprezentacije u svom uzrastu, i tu niže uspjehe, prije dva tjedna su u Sloveniji Hrvatice ostvarile veliki uspjeh, izborile su prvo mjesto slavljem protiv domaćih djevojaka te su na korak do plasmana na Europsko prvenstvo. I u tom uspjehu Aurora je bila na najvišoj mogućoj razini te je izabrana u Dream team, među sedam najboljih mladih odbojkašica!