/Aurelia slavi – Duje Dragun u finalu EP u futsalu SAV TRUD ŠKOLE FUTSALA VINKOVAČKOG KLUBA NAPLAĆEN FINALOM
duje dragun fb

Aurelia slavi – Duje Dragun u finalu EP u futsalu SAV TRUD ŠKOLE FUTSALA VINKOVAČKOG KLUBA NAPLAĆEN FINALOM

Veličanstvenom predstavom, naši mladi reprezentativci su izborili finale na premijernom UEFA Futsal Euru! Pao je favorizirani Portugal, a sutra od 19:00, dečki će pokušati savladati još jednog favorita – Španjolsku.
Neizmjerno smo ponosni na sve igrače, ali posebno na našeg (Aurelijinog) Duju Draguna koji također u Latviji piše zlatne stranice hrvatskog futsala.
” Osjećaj je neopisiv i nestvaran. Nitko od nas još nije svjestan što smo napravili, ali posao još nije gotov. Od prvog dana živimo i dišemo jedan za drugog i tako ćemo ući u finalnu utakmicu. Napravili smo čudo, znamo da su Španjolci velesila, ali sada idemo po ono najveće, po naslov europskih prvaka!” – za službenu stranicu fenomenalno organiziranog malog slavonskog kluba je izjavio naš finalist Europskog prvenstva.

Foto FB Aurelia

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.