/Aurelia brine o zdravlju i budućnosti svojih igrača SURADNJA KOJA ĆE SVAKAKO PUNO POMOĆI POVRIJEĐENIM IGRAČIMA
aurelia sd

Aurelia brine o zdravlju i budućnosti svojih igrača SURADNJA KOJA ĆE SVAKAKO PUNO POMOĆI POVRIJEĐENIM IGRAČIMA

Uz veliki trud sportskog direktora, Stanka Dragičevića, dogovorena je suradnja kojom su seniorski igrači jednog od najboljeorganiziranih malonogometnih klubova s područja naše regije, ali i šire, potpuno osigurani i zbrinuti u slučaju eventualnih ozljeda. Aurelia i ovdje ide korak naprijed i pokazuje kako bi se u klubovima trebali odnositi prema svojim igračima.

S ponosom možemo reći kako smo ostvarili veliku suradnju s poznatom osiguravajućom kućom! Kao klub kojem je zdravlje igrača na prvom mjestu, prionuli smo poslu kako bi osigurali igračima vrhunske zdravstvene uvjete – izjavio je sportski direktor Stanko Dragičević.

Jedni smo od rijetkih, a usudio bih se reći i jedini, u Hrvatskoj koji su postigli ovakav oblik suradnje. Vjerujemo kako će ova suradnja dignuti klub na još jednu višu razinu – rekao je voditelj Akademije Kristijan Šostar

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.