Atletski mitinzi diljem Hrvatske: AK „Slavonija-Žito” u ulozi natjecatelja i organizatora

Nadolazeći je vikend (14.-16. svibnja 2021. g.) definitivno u znaku atletskih mitinga, kako u Slavoniji, tako i šire. Članovi Atletskog kluba „Slavonija-Žito” danas (petak) sudjeluju na 11. Atletskom mitingu „Slavonski Brod 2021″: na 200m nastupaju Melani Bosić, Luna Kalesić, Nikolina Ćosić te Petra Šešum.

Oglas

Već sljedeći dan, u subotu, atletičari u pratnji trenera putuju na Međunarodni atletski miting „Dinamo-Zrinjevac 2021″. Na 100m nastupaju Luka Jakobović, Franko Salaj, Melani Bosić te Mia Wild. Miju Wild još pratimo i na 100m prepone, disciplini u kojoj je, na Mitingu proteklog vikenda, ispunila normu za mlađejuniorsko Prvenstvo BalkanaDominik Škorjanc, kojemu je nastup na prošlotjednom Mitingu bio u znaku ispunjene norme za Europsko prvenstvo za juniore (400m s preponama), u Zagrebu trči utrku na 400m. Nešto dužu utrku, onu na 3000m, trči Lovro Nedeljković, dok u tehničkim disciplinama nastupa pet natjecatelja: Sara Aščić u skoku u vis, Karla Milinković u bacanju kladiva, a u skoku s motkom pratimo Ivana Paravca, Bornu Cika te Ivana Horvata koji, kroz natjecanja na otvorenom, kreće u lov na normu za Olimpijske igre koje će se u srpnju i kolovozu ove godine održati u Tokiju.

Oglas

Posljednji miting ovog vikenda, u režiji AK „Slavonija-Žito”, održat će se na Stadionu Gradski vrt u samoj završnici tjedna. Riječ je o Mitingu „AK Slavonija-Žito”, koji će, iako bez publike na tribinama, biti popraćen rezultatima uživo, a nešto kasnije i člankom kao osvrtom na nastupe te fotografijama i videozapisima na službenim platformama kluba.

Oglas

Raspis i satnica 11. Atletskog mitinga „Slavonski Brod 2021″ (14.05.2021.)

Raspis i satnica Međunarodnog atletskog mitinga „Dinamo-Zrinjevac 2021″ (15.05.2021.)

Raspis i satnica Mitinga „AK Slavonija-Žito” (16.05.2021.)