/Anzulović uoči druge utakmice sa Slovenijom: „Moramo odigrati puno bolje!“ UZVRAT U CELJU U 20,00 SATI
dario šarić

Anzulović uoči druge utakmice sa Slovenijom: „Moramo odigrati puno bolje!“ UZVRAT U CELJU U 20,00 SATI

Izbornik Dražen Anzulović javio se uoči uzvratne prijateljske utakmice sa Slovenijom. Prvu utakmicu je Slovenija bila bolja za jedan posjed lopte, a izbornik je zadovoljan jer trenutno ima na raspolaganju sve igrače koje je očekivao na pripremama:

„Upravo smo se kompletirali jer nam se priključio Kruno Simon. Nakon utakmice sa Slovenijom napravili smo analizu i svjesni smo da moramo odigrati puno bolje nego prošlu utakmicu protiv Slovenije, bez obzira što ćemo i nju iskoristiti kao jednu pripremnu utakmicu za one službene utakmice koje nas očekuju.

Atmosfera je u redu, najbitnije je da su svi igrači zdravi, ali glavni cilj je utakmica u Osijeku!“

Reprezentacija je stigla u Celje, a utakmica počinje sutra, 8. rujna, u 20:00 sati. Ako niste bili u mogućnosti skoknuti do Celja, prijenos uživo možete pratiti na Arena Sport TV.

Prvi tjedan priprema za kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo je iza nas, a djelić trening atmosfere sa sjevera Hrvatske dijelimo s Vama u kratkom sažetku niže. Nakon Celja, reprezentacija putuje na istok, u Osijek gdje će 14. rujna protiv Litve odigrati prvu utakmicu drugog kruga kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kini 2019.

Podijeli
  •  
  •  
  •