Antun Labak naslijedio Irfana Islamija za kormilom Sloge iz Jaruga!

Irfan Islami više nije trener Sloge iz Jaruga, a njegovo upražnjeno mjesto na kraju priče popunio je još jedan etablirani stručnjak sa domaćim i međunarodnim prvoligaškim igračkim iskustvom, Antun Labak.  Tako je završena priča o svim potencijalnim kandidatima za upražnjeno mjesto pa se sad ekipa iz Jaruga može mirno posvetiti nadolazećim pripremama koje su praktički iza ugla a počinju već 16. srpnja!

Oglas

Donedavni trener Sloge iz Jaruga Irfan Islami u gospodskom dogovoru sa Upravom kluba iz Jaruga obznanio je javnosti da neće produžiti vjernost Slogi, a na upražnjeno mjesto promptnom reakcijom kluba doveden je još jedan provjereni stručnjak Antun Labak. S obzirom da igrački kadar ostaje nepromijenjen, a dogovaraju se i određena pojačanja pa nema razloga ne slutiti da klubu iz Jaruga predstoje mirne pripreme u koje će ih uvesti novi strateg Labak, koji je spremno dočekao novu priliku i relativno brzo dogovorio sve uvjete za preuzimanje momčadi.

Oglas

Dosadašnji strateg Sloge iz Jaruga klub je prisiljen napustiti zbog privatnih i poslovnih razloga, a u svojoj bogatoj igračkoj i trenerskoj imao je priliku nositi dresove brojnih domaćih klubova. U igračkoj karijeri ističu se nastupi i za neka velika imena koji su u tim vremenima bili legendarna Mladost 127 iz Suhopolja, Istra ,vinkovačka Cibalia, BSK, Marsonija pa čak i Hajduk iz Splita! U trenerskoj karijeri imao je priliku voditi Tomislav iz Donjih Andrijevaca, Šokadiju iz Babine Grede, Mladost Sibinj, Gundince, Marsoniju te posljednju trenersku epizodu sa Slogom iz Jaruga.

Oglas

Za Sportalo komentirao je novonastalu situaciju dosadašnji trener Irfan Islami :“-Napustio sam NK Sloga Jaruge zbog poslovnih i privatnih razloga. Htio bih se zahvaliti svima u klubu a pogotovo igračima s kojim sam imao odličnu suradnju i koji su najzaslužniji sto smo uspjeli ostvariti cilj ulaska u jedinstvenu 1.žnl. Ciljeve kluba koji su bili postavljeni su ostvareni u potpunosti. U drugom dijelu smo osvojili 24 boda i imali niz od 8 utakmica bez poraza. Sedam pobjeda i jednu neriješenu i bili najefikasnija ekipa lige sa 35 golova. NK Sloga Jaruge i igračima želim puno sreće u idućoj sezoni. ” 

Što se tiče novog trenera, od bogate igračke karijere Antuna Labaka stariji ljubitelji nogometa najbolje ga se sjećaju iz ratnih godina kada je nosio dres osječkih bijelo-plavih, a u svojoj bogatoj igračkoj karijeri među ostalima nastupao je i za njemački Energie Cottbus, Ahlen, Stuttgarter Kickers i SV Eintracht Trier 05. U svom životopisu sa trenerske strane ima vođenje Croatije iz Đakova, NK Vihora iz Jelisavca,  Zrinski iz Jurjevca kao i NK Marsonie iz Slavonskog Broda, a vodio je također i momčadi iz Sikirevaca i Višnjevca.

Ambicije pred novim trenerom su jasne, a to je aklimatizacija kluba na novonastale uvjete u novooformiranoj jedinstvenoj 1. ŽNL i što bliži priključak vrhu tablice uz pojačanja na ciljanim pozicijama. S obzirom da su pripreme gotovo pred vratima, željno iščekujemo prve poteze novog stratega županijskog ligaša iz Jaruga.

-“Susreo sam se dva puta sa gospodinom Nakićem i relativno brzo smo dogovorili sve detalje. Dogovorene su i ambicije u novoformiranoj jedinstvenoj 1.ŽNL, naravno želimo biti što bolji i što bliže samom prvenstvenom vrhu. Još je potrebno dogovoriti eventualno dva tri ciljana pojačanja za jačanje ambicija, no temelje koje je ostavio bivši trener Islami dosta su čvrsti pa svi zajedno vjerujemo da će ova suradnja također biti plodonosna. Hvala bivšem treneru na radu i na sugestijama, a pred nama je period priprema za nadolazeću sezonu koja starta prvim okupljanjem 16. srpnja u prostorijama Kluba, dok je početak prvenstva zakazan za 21. kolovoz.” –  ljubazno je prokomentirao za Sportalo novi trener Sloge iz Jaruga, Antun Labak,