/Antun Kaurin i dalje čelni čovjek Slavonca, Danijel Kordić obavio prozivku KLUB ULAZI AMBICIOZNO U NOVU SEZONU
slavonac prkovci fb

Antun Kaurin i dalje čelni čovjek Slavonca, Danijel Kordić obavio prozivku KLUB ULAZI AMBICIOZNO U NOVU SEZONU

Županijski drugoligaš NS Vinkovci NK “Slavonac” iz Prkovci sa velikim ambicijama planira ući u novu natjecateljsku sezonu o čemu govori i podatak da su u subotu 20.srpnja održali Izbornu Skupštinu na kojoj su nazočili između ostalih i Josip Kuterovac predsjednik ŽNSVS i član IO HNS,zatim Antun Menđušić član IO NS Vinkovci i predsjednik Komisije za veteranski nogomet pri HNS-u,te Marko Miličević dipl.ing. načelnik općine Ivankovo i predstavnici susjednog NK Borac iz Retkovaca i predsjednik NK Bedem Ivankovo gosp. Stjepan Šimić i Drago Gagulić član IO.NK Bedem.

Nakon proceduralnog dijela i održanog glasovanja za novog (starog) predsjednika izabran je gosp. Antun Kaurin što  mu je to već treći mandat. Zatim se predsjednik Antun Kaurin  biranim riječima zahvalio svim nazočnim i napomenuo da je prošle godina za 60-tu obljetnicu kluba u Prkovcima gostovala veteranska momčad Hrvatske i da načenik općine Ivankovo ispunjava svoja obećanja te ubrzano privodi  kraju dovršetak novih tribina i službenih prostorija.Još je napomenuo da su ostali nazočni dali svoj obol u pomaganju NK Slavonca, koji ove sezone planira postati stabilni član svoje lige.

Da će tako i biti uvjerili smo se  i na prozivci koja je obavljena dan poslije  Izborne Skupštine tj. u nedjelju 21.srpnja koju je obavio mladi i ambiciozni trener Danijel Kordić.Prvoj prozivci i  treningu odazvalo se 18 igrača i među njima puno novih imena, kao što su: Ante Pervan,Matej Šeremet i Stjepan Guberac iz NK Bedem Ivankovo,te Nikola Krešić i Ante Đurasek iz NK Borac Retkovci zatim Robert Sekulić iz NK Zrinski Tordinci, Patrik Bebić iz NK Dilj Vinkovci i Nikola Čajkovac. NK Slavonac  Prkovci napustili su:Šimun Ištoković,Vjeran Škof i Mateo Mesić. (Anto Borić)

Foto FB Slavonac Prkovci

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.