/Antonio Sekulić prešao u Olmissum SLAVONAC POSTAO OMIŠKI GUSAR
antonio sekulić ss fb

Antonio Sekulić prešao u Olmissum SLAVONAC POSTAO OMIŠKI GUSAR

Antonio Sekulić službeno je predstavljen kao novi igrač Olmissuma u kojega je prešao iz Splita. Iako je najmlađi član prve momčadi, Sekulić će definitivno biti od velike važnosti za Olmissum.


U svoj sportski životopis upisao je i 10 nastupa za futsal reprezentaciju gdje je pri tome postigao tri zgoditka.


Mladi reprezentativac je svoj debi u 1. HMNL imao sa samo 16 godina, a krasi ga epitet jednog od najperspektivnijih igrača u Hrvatskoj, što je i dokazao tim što je stalni sudionik reprezentativnih selekcija i kampova.

“Drago mi je što sam postao dio Olmissuma. Svoj put odlučio sam nastaviti u Omišu nakon što mi je trener Duje Maretić prenijeo ambicije kluba u nadolazećoj premijernoj sezoni u prvoligaškom društvu. Veselim se novim izazovima i jedva čekam predstojeću sezonu u kojoj očekujem da ćemo imati odlične rezultate” – za službene klupske stranice izjavio je naš Slavonac

Antonio je rođen 22. siječnja 1999. , a do sada je nastupao za Mnk Brod 035, Nacional Zagreb, FC Split.

Foto FB Olmissum

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.