Antonio Sekulić: “Napravit ćemo sve da nastavimo pobjednički niz!”

U derbiju 4.kola 1.HMNL na omiškom se Ribnjaku sastaju Olmissum i Novo Vrijeme Apfel. Repriza je to prošlosezonskog finala u kojem su Omišani trijumfom u Makarskoj ispisali povijest osvajanjem naslova prvaka u premijernoj prvoligaškoj sezoni. Biti će ovo prvi međusobni dvoboj Olmissuma i Novog Vremena Apfel nakon prošlosezonskog finala, a za najavu susreta iz redova “zelen-plavih” javili smo se Antoniu Sekuliću.

Olmissum je sjajno ušao u novu sezonu. Trijumf u superkupu, 3 ligaške pobjede i pobjeda u kupu kod Squarea, zasigurno su učinak koji ste priželjkivali. Koliko ste zadovoljni igrama svoje momčadi u dosadašnjem dijelu sezone?
Oglas

U sezonu smo zaista ušli dobro i to je start kakav smo naravno nakon dugih i napornih priprema priželjkivali. Zadovoljan sam kako je ekipa odigrala dosadašnje utakmice, ali smatram da što prvenstvo bude dalje odmicalo da ćemo samim tim i mi biti bolji.

Oglas

Za nastavak pozitivnog niza na putu vam stoji Novo Vrijeme Apfel. Derbi kola, repriza prošlosezonskog finala. Kakvu utakmicu očekujete?

Oglas

U derbiju očekujem pravu mušku utakmicu i bespoštednu borbu za svaku loptu, gdje ćemo napraviti sve da nastavimo pobjednički niz.

Novo Vrijeme Apfel je u ovu sezonu ušlo s nekoliko kadrovskih promjena. Kako gledate na novu momčad vašeg velikog rivala?

Nekakva okosnica momčadi Novog Vremena je ipak ostala na okupu uz nekakve promjene. Mišljenja sam da će Novo Vrijeme opet biti jedan od favorita za naslov prvaka.

Vaše dobre igre u “plavo-zelenom” dresu vratile su vas na reprezentativni popis. Nije vas bilo u reprezentaciji izvijesno vrijeme. Vjerujete li da možete postati standardni reprezentativac?

Jako me veseli povratak u reprezentaciju i poziv izbornika. Nadam se da ću u budućnosti svojim dobrim igrama i ponašanjem na terenu zaslužiti standardno mjesto u reprezentaciji.

Kako gledate na situaciju gdje se igra pred praznim tribinama? Počeli su se pojavljivati i zaraženi igrači u klubovima. Vjerujete li da se može ova sezona odigrati do kraja bez prekida natjecanja u izvornom formatu?

Uvijek je lijepo igrati pred punim tribinama i navijačima, ali evo zbog pandemije nažalost nemamo taj “luksuz”. Nadam se da će gledatelji što prije na tribine, te da će se ova sezona odigrati po svim protokolima. Zaraženim igračima pak želim brz oporavak i povratak na sportske terene.
Foto FB Olmissum