Antonio Šarić preuzeo klupu Bilja

Nakon što je godinama uspješno kormilario prvom momčadi HNK Bilje Aleksandar Stojković napustio je klupu Bilja, a jučer je iz kluba objavljeno da ga nasljeđuje iskusni i provjereni stručnjak Antonio Šarić. Prenosimo klupsku objavu u cijelosti:

Štovani prijatelji HNK Bilje

Nakon tri mjeseca kome izazvane pandemijom korona virusa, naš nogomet se polagano vraća u život. Kao što smo već pisali, naše mlađe kategorije krenule su s aktivnostima, vrijedno treniraju i igraju prijateljske utakmice. Na žalost seniorska sezona je završena nakon dva proljetna kola i lagano se okrećemo novom prvenstvu koje će prema očekivanju, krenuti krajem kolovoza.
Nakon pauze naš trener Aleksandar Stojković-Stole, odlučio je napustiti naše redove. Podnio je ostavku izvršnom odboru. Rastali smo se u prijateljskom ozračju i poželjeli našem dojučerašnjem treneru puno sreće i uspjeha u budućem radu u NK Olimpija Osijek. U toj situaciji obratili smo se treneru Antoniju Šariću i nakon nekoliko dana pregovora, od danas 10.06.2020. popularni Toni je trener seniorske momčadi našeg kluba. Želimo mu srdačnu dobrodošlicu te uz puno rada i odricanja puno sportskih uspjeha i njemu i nama. Trener Šarić rođen je u Osijeku 21.09.1973. Nogomet je počeo igrati u početnicima NK Osijek i tu počeo igrati seniorski nogomet. U karijeri je igrao za nekoliko klubova, između ostalog i jednu izvrsnu sezonu u HNK Bilje. Po vokaciji bio je napadač. Kao trener aktivirao se 2015. godine i za to vrijeme trenirao je nekoliko klubova i to ovim redom: Čepin, Višnjevac, Slavonac Tenja, Olimpija, Radnik Josipovac i Darda.
U ovim teškim okolnostima predsjednik i izvršni odbor ostali su na okupu i zajedno s igračima te novim trenerom dat ćemo sve od sebe za boljitak našeg kluba. S kojim igračkim kadrom ulazimo u novu sezonu, znat ćemo za nekoliko dana kada se obave svi potrebni razgovori. Vjerujemo da ćemo imati kvalitetnu i ambicioznu momčad.
Iznad svih – Bilje!