/Antonio Ferić i Ivan Marić izjednačeni na vrhu nakon glasova iz Donje Vrbe IVO BABIĆ I TOMISLAV VLAOVIĆ NA VRHU S PO DVA GLASA
ivo babić slavonac nk

Antonio Ferić i Ivan Marić izjednačeni na vrhu nakon glasova iz Donje Vrbe IVO BABIĆ I TOMISLAV VLAOVIĆ NA VRHU S PO DVA GLASA

Uz opasku da su glasovi odavno već podijeljeni i da redakcija Sportala zna ime pobjednika nastavljamo donošenje glasovanja pojedinih klubova. Opaska je tu samo radi toga da se izbjegnu moguće kalkulacije u sumnje da se favoriziralo nekoga pred kraj našeg natjecanja. Glasove donosimo prema vlastitom nahođenju i sa željom da do samog kraja borba za vrh bude neizvjesna i izjednačena.

Glasove su podijelili predstavnici Zvoniira iz Donje Vrbe nakon kojih su se na diobi prve pozicije našli Antonio Ferić i Ivan Marić koji su do sada prikupili po sedam bodova. Čak je 20 igrača zaradilo pohvalu suparničkih trenera i kapetana i čini se da nas do kraja iščekuje neizvjesno i uzbudljivo natjecanje, a kod trenera se Ivo Babić pridružio Tomislavu Vlaoviću na vrhu s dva glasa..

NK Zvonimir Donja Vrba

Trener Zoran Galetić dao je glas treneru Ivi Babiću te igračima:

 1. Dubravko Kolundžić – Batrina
 2. Matej Jurčević – Omladinac Vrbova
 3. Franjo Nižić – Budainka

Kapetan Franjo Marić:

 1. Marko Maričević – Slavonac NK
 2. Tomislav Jurković – Omladinac Vrbova
 3. Antonio Ferić – Bonk

 

Redoslijed nakon petog kluba:

 1. Antonio Ferić 7
 2. Ivan Marić 7
 3. Mario Bačić 5
 4. Ivan Dujmović 4
 5. Matija Sokić 4
 6. Matej Jurčević 3
 7. Ivan Kašljević 3
 8. Dubravko Kolundžić 3
 9. Marko Maričević 3
 10. Matej Nikičić 3
 11. Tomica Sudić 3
 12. Tomislav Barišić 2
 13. Gabrijel Didović 2
 14. Kristijan Jakić 2
 15. Tomislav Jurković 2
 16. Franjo Nižić 2
 17. Marko Ovničević 2
 18. Dino Jurčević 1
 19. Hrvoje Mutnjaković 1
 20. Silvio Velić 1

Treneri:

Ivo Babić 2

Tomislav Vlaović 2

Hrvoje Wdovjak 1

 

Partner Sportala u ovom izboru su tvrtke Laurea i Pismoreklam iz Požege koje se brinu o dizajnu, printu, oslikavanju vozila, digitalnim rješenjima i još puno toga među čime je i proizvodnja pehara, medalja i plaketa.

Podijeli
 •  
 •  
 •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.