Anti Ercegu operirano desno koljeno u Specijalnoj bolnici Sveta Katarina u Zaboku

Operaciju je u Specijalnoj bolnici Sveta Katarina obavio dr. Damir Hudetz i Anti sada slijedi dugotrajni oporavak.

Oglas

Krilnom napadaču Osijeka Anti Ercegu operirano je desno koljeno u Specijalnoj bolnici Sveta Katarina u Zaboku. Riječ je o sveobuhvatnoj i cjelovitoj rekonstrukciji stradalih ligamenata, pa je operacija potrajala tri sata i ono što je najvažnije – uspješno je obavljena.

Oglas

I to je sada iza mene, a ono što mi slijedi je duži oporavak. No, vratit ću se jači iz svega ovoga, prošao sam i gorih stvari u životu i nikada nisam gubio volju i odustajao. Naravno da neću ni sada. Operirao me dr. Damir Hudetz, a puno mi je pomogao i dr. Dragan Primorac koji je predsjednik Upravnog vijeća bolnice, pa obojici želim zahvaliti. Velika zahvala ide i svima u NK Osijek, zaista sam dirnut pažnjom i brigom koju mi iz dana u dan pokazuju. Drago mi je da su dečki odigrali tako dobru utakmicu protiv Šibenika i pobijedili, čestitam im na tome i mogu reći da sam uživao gledajući ih u takvom izdanju, rekao je Ante.

Oglas

Sve je dobro prošlo

Erceg će na bolničkom tretmanu ostati najvjerojatnije samo do četvrtka kada bi trebao biti pušten na kućni oporavak. Rehabilitacija će biti dugotrajna s obzirom na težinu ozljede, ali je naš neustrašivi Splićanin veliki optimist.

Sve je prošlo kako treba što se operacije tiče i dobro se osjećam. Spreman sam se maksimalno podrediti svim izazovima tijekom oporavka kako bi se uspješno vratio na teren. Ortoza za stabilizaciju koljena i štake će mi svakako biti svakodnevica u idućim tjednima, no sve je to normalno u ovakvim situacijama. Bit ću u stalnom kontaktu s klupskim liječnicima i trenerima i vjerujem kako će se sve odvijati normalno, bez nekih poteškoća.

Izvor nkosijek