Ante Vučemilović Šimunović posjetio Borac iz Kneževih Vinograda

Prvi dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Ante Vučemilović-Šimunović, posjetio je NK Borac iz Kneževih Vinograda te pratio natjecanja mlađih uzrasta.

NK Borac iz Kneževih Vinograda organizirao je prijateljske utakmice s NK Belišće, za igrače do 9 i 11 godina starosti, te malonogometni turnir u sklopu Sportskih igara mladih, a klub je tom prilikom posjetio i Ante Vučemilović-Šimunović, prvi dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza.

Domaćini su Vučemilović-Šimunovića upoznali s planom razvoja Sportsko-rekreacijskog centra Kneževi Vinogradi te izrazili želju za nastavkom dobre suradnje s Hrvatskim nogometnim savezom piše na stranicama HNS-a.

Inače se puno toga dobroga odvija u klubu, a svakako je najviše odjeka imao povratak Slavka Barata u svoje jato. Rasni glogeter koji je nekoliko godina redovito prikupljao nagrade za najboljeg igrača liga u kojima je nastupao odlučio se vratiti u klub u kojemu je ostavio dubok trag i bio kapetan pa ne sumnjamo da je ovo vrhunski potez uprave koja ne miruje unatoč dugačkoj apstinenciji od nogometa.

Osim toga puno se toga radi na podizanju škole nogometa pa je provjereni čuvar mreže Luka Kordić dobio u ruke sekciju vratara s kojom će raditi  i sigurno ima puno toga dobroga pokazati i prenijeti jer doista ima bogato iskustvo u kojemu se ističu izleti u Dinamo i Lokomotivu.

“Prošao sam školu nogometa NK Čepin do juniora. U juniorima sam išao na probu u NK Dinamo i NK Lokomotiva. U Lokomotivi sam prošao na probi, ali sam odlučio ostati u matičnom klubu i potpisati za seniore Čepina, a to je bilo s punih 16 godina. U seniorskom nogometu uglavnom igrao sam 4. i 3.ligu, te sam u jednoj sezoni bio i kapetan. Bio sam trener golmana u školi nogometa Čepin, a također imam iskustva u radu i vođenju ekipa mlađih kategorija.” – rekao je za klupsku FB stranicu pouzdani čuvar mreže.

Inače, Škola nogometa NK Borac  je krenula s radom, treninzi se održavaju na stadionu Borca u terminima:

Početnici 2010./2011., limači 2012.i mlađi imaju treninge
👉 Uto., Sri., i Pet. u 17.30 sati, a mlađi pioniri 08./09.god, stariji pioniri 06./07.god imaju treninge
👉 Uto., Sri., i Pet. u 18.45 sati

Ovim putem vrijedni djelatnici škole  pozivaju sve roditelje da dođu, dovedu svoju djecu i postanu dio sve uspješnije ekipe, a za više informacije javite se voditelju škole Ivici Plantosaru na broj  091 64 44 684.

Foto FB Borac Kneževi Vinogradi