/Ante Obućina novi trener Graničara LEGENDA PLETERNIČKE SLAVIJE U TRENERSKIM VODAMA
Trener Ante Obućina

Ante Obućina novi trener Graničara LEGENDA PLETERNIČKE SLAVIJE U TRENERSKIM VODAMA

Novi član Prve lige Požeško – slavonske ovo je ljeto dobio novo trenersko ime na klupi. NK »Graničar« Bučje tako će u natjecateljskoj sezoni 2019./2020. voditi provjereni i iskusni Ante Obućina, u svojstvu trenera – igrača. Tako je postao četvrti trener u novijoj povijesti »Graničara«. Bila je to odluka Uprave bučjanskoga prvoligaša nakon odlaska Stjepana Vračića.
Ante Obućina rođen je 2. lipnja 1978. godine u Bučju pokraj Pleternice. Svoje sportsko djelovanje započeo je 1994. godine u NK »Slavija« Pleternica u kojoj je ostao kao igrač sve do 2011. godine. U međuvremenu je postigao UEFA »B« trenersku licencu. Od 2006. do 2011. godine aktivno je djelovao kao trener i predsjednik MNK »Graničar« Bučje. U natjecateljskoj sezoni 2011./2012. imenovan je pomoćnim trenerom NK »Slavija« Pleternica te je surađivao s Predragom Samardžijom i Daliborom Bognarom. Istovremeno je kratko djelovao kao senior u NK »Graničar« Zagrađe. Po reaktivaciji NK »Graničar« Bučje u ljeto 2012. godine prelazi u redove svojega rodnoga kluba s kojim je u natjecateljskoj sezoni 2016./2017. kao prvak Treće županijske nogometne lige izborio plasman u viši rang. Nakon dvogodišnjega natjecanja u Drugoj ligi s Klubom ulazi u elitnu Prvu ligu. Dana 21. srpnja 2019. godine instaliran je trenerom – igračem matičnoga kluba.
Anti Obućini želimo obilje uspjeha u vodstvu prvoligaša iz Bučja. Sigurni smo da će biti čvrst potporanj novim uspjesima ovome mladome, ali izrazito ponosnome i ambicioznome klubu u Zlatnoj dolini, koji svojim upravljanjem i sportskim djelovanjem pridonosi lijepoj slici Nogometnoga saveza Požeško – slavonske županije, a još više našoj ponosnoj Slavoniji.

TEKST I FOTO: Krešimir Putrić

Podijeli
  •  
  •  
  •