Ante Matej Jurić srušio Dubravu, Debijađi debitirao

HNK GORICA 1
DUBRAVA TIM KABEL 0
Velika Gorica, Gradski stadion
Sudac: Lučan (Velika Gorica)
Pomoćnici: Mihalj i Krznarić (Velika Gorica)
STRIJELAC: 1:0 Ante Matej Jurić (70.)

Oglas

HNK GORICA: Žiger, Raspopović, Marjanović, Korca, Vojtko, Plijuš, Skrbin, Jug, Julardžija, Wallace, Cruz (još igrali: Sim, Brlek, Nezirović, A. M. Jurić, Cruce, Chikila, Kapulica)

Oglas

Jučer su prijateljsku utakmicu na temperaturi od preko 30 stupnjeva odigrali prvoligaš Gorica i drugoligaš Dubrava Tim Kabel. Veoma borbena i izjednačena utakmica završila je samo s jednim pogotkom i to iz 70. minute kada je presudio golgeterski instinkt mladog Ante Mateja Jurića.

Oglas

Mladi napadač Gorice primio je loptu na vrhu šesnaeterca, a onda je lijevom nogom pogodio suprotni donji desni kut vratara Dubrave Debijađija, koji je danas debitirao protiv svog matičnog kluba.

U globalu je utakmica imala jako malo prigoda, a Samir Toplak je u nekoliko navrata znao viknuti na svoje igrače da lopta ide presporo.

Najbolji pojedinac drugoligaša je bio Nigerijac Peter Agba na poziciji defenzivnog veznog, kojeg je čak nahvalio i Toplak, pa ćemo ga možda uskoro vidjeti i u dresu Gorice.

Dubrava Tim Kabel nastavlja pripreme i u 1. kolu dočekuje na svom terenu HNK Vukovar 1991, a Gorica u subotu dočekuje na svom terenu Šibenik.