Ante Bulat preuzeo klupu Papuka

Nogometni klub Papuk dobio je novog trenera, riječ je o Anti Bulatu koji je nakon Vukovara i Oriovca koje je vodio u 3. HNL sjeo na klupu veličkog međužupanijskog ligaša. Tamo je naslijedio Dalibora Banovića koji je Veličane protekle sezone i uveo u ovo natjecanje.
NK Papuk je na svojoj službenoj facebook stranici objavio ovu vijest, a mi je prenosimo u cijelosti:
Ante Bulat novi je trener seniorske ekipe našeg kluba. Nakon nekoliko godina Ante se vraća radu u našem klubu. Nakon što je vodio mlađe kategorije Ante će po prvi puta voditi našu seniorsku ekipu. Osim treniranja mladih kategorija Ante je vodio seniorske ekipe trećeligaša Vukovara i Oriolika. Vjerujemo da će Ante svojom stručnošću, znanjem i entuzijazmom pomoći našoj ekipi da ostvari što bolji rezultat. Trener Bulat zakazao je početak priprema za ponedjeljak, 31. siječnja!
Ante je na klupi zamijenio trenera Dalibora Banovića koji je uspješno vodio našu ekipu u 1. ŽNL, te MŽNL. Osim vođenja seniorske ekipe vodio je i juniore s kojima je uvijek ostvarivao zapažene rezultate. Bane, hvala ti!
Osim seniorske ekipe doći će i do određenih promjena u mladim kategorijama. Ono što je za sada sigurno je da će se radu s mlađim kategorijama ponovo vratiti trener Valentin Raguž koji će preuzeti jednu kategoriju. Kroz nekoliko dana, kada sve posložimo, te o svim promjenama i eventualnim dolascima novih igrača bit ćete na vrijeme obavješteni!