/Angola svladala hrvatske malonogometaše OTVORENO SVJETSKO PRVENSTVO U LISABONU
poluvrijeme

Angola svladala hrvatske malonogometaše OTVORENO SVJETSKO PRVENSTVO U LISABONU

Jučer je započelo premijerno izdanja ISF-ovog svjetskog prvenstva u malom nogometu na kojem nastupa i Hrvatska. Naši reprezentativci natjecanje su otvorili neočekivanim porazom od Angole 3:2. Iako su izabranici Dine Kovača veći dio utakmice vodili 2:1 i bili bolji suparnik na terenu, nažalost realizacija im nije bila jača strana što je na kraju i donijelo prevagu na stranu Angolaca. Strijelci za Hrvatsku bili su Marko Pavlović i Dino Škibola.

”Ovo je bila jedna jako loša utakmica s naše strane, sve što smo se dogovorili uoči susreta nismo ispoštovali i Angola je zasluženo slavila. Sve što smo mogli danas smo promašili i to su naši protivnici znali kazniti. Sada smo u jednoj jako neugodnoj situaciji da se moramo vaditi protiv Njemačke, ali nadam se našoj pobjedi i prolasku skupine”, bile su riječi strijelca prvog gola Marka Pavlovića po završetku utakmice.

”Razočarani smo jer smo očekivali pobjedu. Nismo se na početku utakmice prilagodili na uvjete, loše smo ušli u utakmicu, promašivali smo stopostotne prilike i to nas je koštalo kasnije u utakmici. Nadamo se da ćemo se dobro pripremiti za dvoboj s Njemačkom da popravimo dojam i osvojimo tri boda”, riječi su Dina Škibole koji je bio strijelac drugog hrvatskog gola.

111 gif reklame

”Utakmica nije završila onako kako smo očekivali. Rekao bih da je nervoza učinila svoje. Dečki su u nekim stopostotnim situacijama reagirali loše, nismo poentirali kada smo imali prilike i protivnici su to znali kazniti. Moram naglasiti kako je prvenstvo jako dobro organizirano, teren i organizacija su vrhunski i nemam nikakve zamjerke”, izjavio je izbornik reprezentacije Dino Kovač po završetku utakmice.

Hrvatski reprezentativci iduću utakmicu igraju u utorak u 18:00 sati po srednojoeuropskom vremenu protiv Njemačke. Nakon poraza od Angole pobjeda se u ovoj utakmici nameće kao imperativ.

Podijeli
  •  
  •  
  •