/Andrej Pandurević pojačava slavonsku koloniju u Uspinjači UZ ANDREJA GIMKU JE POJAČAO I RENATO RUMBAK
andrej pandurević yt

Andrej Pandurević pojačava slavonsku koloniju u Uspinjači UZ ANDREJA GIMKU JE POJAČAO I RENATO RUMBAK

Uspinjača-Gimka itekako je aktivna u ovom prijelaznom roku. Po okončanju prošle sezone s funkcije trenera odstupio je Korab Morina, koji je kao predsjednik kluba odlučio više pažnje posvetiti vođenju kluba. Na njegovo mjesto došao je Marinko Mavrović, a još ranije iz kluba su objavili kako je prvo igračko pojačanje za novu sezonu Renato Rumbak. Riječ je o 26-godišnjem pivotu, donedavnom igraču Jesenja, čije igre usprkos slabom plasmanu Jesenja i povratku u drugoligaško društvo nisu prošle nezapaženo.

U redove Uspinjače-Gimke trebao bi prijeći i jedan dobro znan igrač. Andrej Pandurević povremeni je reprezentativac koji je godinama branio boje Osijeka Kelme. No pad Osječana u drugoligaško društvo označilo je odlazak popularnog “Pande”, kojeg u zagrebačkoj momčadi očekuju novi izazovi. Osvajači kupa Hrvatske tako su s novim pojačanjima najavili kako u predstojeću sezonu ne ulaze bez ambicija.

Izvor crofutsal.com

Foto SS YT

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.