Alen Jelčić je novi trener Futsal Olimpijca

Futsal Olimpijac iz Županje se ozbiljno priprema za nadolazeću sezonu, a to argumentira predstavljanjem novog trenera Alena Jelčića i prilično velikog pojačanja Marka Blekića.

Oglas

Dobro poznato ime u nogometnim, a posebno u futsal krugovima Alen Jelčić novi je glavni trener županjskog kluba. Sudjelovanje na nedavnom malonogometnom turniru u Bošnjacima očito je bilo plodno za obje strane pa je došlo do dogovora da ovaj neumorni igrač i mladi strateg pristane na novi angažman. Alenu se očito sviđa županjska klima pa je nakon polusezone provedena kao igrač u Jadranu iz Gunje odlučio malo jače pustiti korijenje na području Grada Županje.

Oglas

Čekamo nove vijesti i produljenje ugovora s alfom i omegom Jadrana Irisom Turbićem, a za one slabije upućene recimo da je Jelčić najveći dio karijere proveo u trećeligaškim klubovima NK Marsonia iz Slavonskog Broda i NK Slavija iz Pleternice te malonogometnim klubovima Brod i Brod 035. Trenersku karijeru započinje 2017. u MNK Brod s kojim je ostvarivao zavidne rezultate u ligi i u Kupu. Odlične rezultate ostvarivao je i kao trener ženskih selekcija u ŽNK Viktorija iz Slavonskog Broda.

Oglas

Trener Jelčić posjeduje UEFA FUTSAL B licencu, a bogato futsal iskustvo ukazuje da je ovo pravi potez uprave kluba u nastojanju podizanja klupskih i rezultatskih ambicija na novu razinu. Istovremeno klub je predstavio i svoje prvo igračko pojačanje za sljedeću sezonu, a radi se dobro poznatom imenu na našim prostorima pa će tako u narednoj sezoni dres županjskog kluba nositi Marko Blekić.

Transfer je ostvario iz redova vinkovačkog MNK Aurelia futsal gdje je proveo posljednjih 8 godina, a svoje prve futsal minute zabilježio je u dresu MNK Vinkovci 2013. godine. Marko je rođeni Vinkovčanin, standardni član naše reprezentacije vojske u futsalu koji će osim za naš klub sljedeće sezone nastupati i za HNK Mitnicu Vukovar u koju je prešao nakon 3 sezone provedene u NK Nosteria iz Nuštra kao najbolji strijelac kluba prošle sezone s 18 pogodaka