Aleksandar Stojković preuzeo momčad Borca

Iako je ljetos Zoran Stamenić poveo momčad Borca iz Bobote u prvenstvo, u završnici jesenskog dijela momke je vodio dežurni vatrogasac, vojnik kluba, Miodrag Radić. Boboćani su jesenski dio sezone u MŽNL Osijek-Vinkovci završili na 13. mjestu. U 17 su odigranih kola osvojili isto toliko bodova, jer su slavili u 5 utakmica, dok su u dvije podijelili s protivnikom. Radić je odmah pri preuzimanju momčadi napomenuo da će voditi momčad do zimskog odmora, kako je i bilo, a odmor nogometašima bio je zadaća upravi koja je bila primorana naći novo trenersko ime koji će Boboćane voditi u proljeće. Uprava kluba našla je svima diljem Slavonije poznatog trenera, Aleksandra Sašu Stojkovića, koji je pristao i suradnja je mogla početi. Sjajni je baranjski stručnjak dugi niz godina vodio momčad Bilja, a zadnji je angažman imao u osječkoj Olimpiji. Kontaktirali smo trenera Stojkovića i pitali kakvi su planovi i ciljevi s Borcem.

Oglas

Nakon poziva Uprave Borca, te iznesenih planova oko ambicija kluba za ovu, ali i slijedeću sezonu uslijedio je dogovor o mom preuzimanju pozicije trenera. Prvenstveno, pred nama je zahtjevna polusezona u kojoj je cilj postavljen sukladno situaciji ovog trenutka na tablici, a to je ulazak u mirnije vode i  sigurna sredina tablice. Naravno, svjestan sam da se to može samo velikim radom, i malim koracima utakmicu po utakmicu. Većina igrača iz prošlogodišnjeg kadra će ostati na okupu, ali isto tako kadar će se osvježiti i pojačati s nekoliko igrača koji mogu odgovoriti postavljenim zahtjevima. Početak priprema je zakazan za subotu 22.01. Malo kasnimo, iz objektivnih razloga, no vjerujem da ćemo sve nadoknaditi ozbiljnim radom, kojeg opet stavljam u prvi plan, jer to je jedini pravi put do željenog rezultata. Odigrat ćemo i 6 pripremnih utakmica u ovom periodu, te sa nestrpljenjem iščekivati ono za što ćemo naporno raditi, a to je početak prvenstva kada nam u goste dolazi ekipa Slavonca iz Komletinaca. – za Sportalo je rekao novi trener Borca, Aleksandar Stojković.

Oglas

S ovim sjajnim strategom na klupi, s Miodragom Radićem u organizaciji, te s nekoliko pravih pojačanja, sigurni smo da će Boboćani vrlo brzo uploviti u mirnije vode, točnije približiti se gornjem dijelu tablice.