Adam Bibić ostavio Bratstvo na vrhu, 12 komada Drave protiv Gata

Uskrsno kolo 2. ŽNL Valpovo – Miholjac bilo je uspješno za Bratstvo koje je svojim golom na vrhu ljestvice ostavio Adam Bibić. Lider je slavio na gostovanju kod Sokola koji je tako vjerojatno ispao iz trke za naslovom prvaka.

Oglas

Omladinac je pobjedu osigurao na kraju prvog i početkom drugog kada su u samo 10ak minuta igre poslali tri lopte u bočkinačku mrežu, dva puta je to učinio Luka Rimac, a jednom Danijel Domović. U Beničancima se Podravac osladio bodovima nakon uzbudljivih 90 minuta. U prvom dijelu bilo je puno akcije, najprije su gosti iz Moslavine poveli 2:0 u uvodnih 10 minuta, a Beničanci do poluvremena vraćaju stvari u egal, da bi u drugom poluvremenu Matej Pavin uspio ponovno dovesti Podravac u vodstvo koje su ovaj put i sačuvali do kraja.

Oglas

Zlatko Bibić bio je jedini strijelac u prvom dijelu dvoboja Mladosti i Dubrave, a u nastavku domaćin radi kompletan preokret, najprije je poravnao Luka Skokić, a onda u sudačkom dodatku s bijele točke slavlje Mladosti donosi Valent Jelić. Prava golijada u drugom poluvremenu dvoboja Ivanova i Vikotrije, nakon što su u prvom dijelu mreže mirovale, u nastavku pet komada, od čega tri u domaćoj mreži za tri boda gostima iz Lacića. Petar Harkanovac i Branimir Rebrina bili su dvostruki strijelci u remiju Graničara i Satnice u utakmici koja je bila prava poslastica a završena je rezultatom 3:3.

Oglas

U ponedjeljak je maksimalno raspucana bila Drava koja je čak 12 puta gađala mrežu Gata, a od toga pet komada je spremio Nikola Skelac, a tri Ivan Skelac. BSK Termia uvjerljivo je odradila posao protiv Zelčina, dva u prvom i dva u drugom uz četiri različita strijelca za uvjerljivu blagdansku pobjedu momčadi iz Bizovca. Mario Trbojević i Srebrenko Jokić pobrinuli su se za pobjedu Podravca nad Hajdinom i maksimalan učinak domaćih ekipa u ponedjeljak.

DRAVA – GAT                                    12:0

BSK TERMIA – ZELČIN                  4:0

MLADOST – DUBRAVA                    2:1

IVANOVO – VIKTORIJA                  2:3

OMLADINAC – BOČKINCI              3:0

GRANIČAR – SATNICA                     3:3

BENIČANCI – PODRAVAC PM        2:3

SOKOL – BRATSTVO                           0:1

PODRAVAC B. – HAJDIN                  2:0