90-ak polaznika uspješno odradilo kamp NK Osijek u Feričancima

Kao što smo prethodno i najavili, u suradnji sa Osječkim prvoligašem u Feričancima je održan trodnevni kamp za mlade nogometaše. U Feričancima se ovoga vikenda okupilo 90-ak djece koja su uspješno i sa oduševljenjem i osmjehom na licima odrađivali sve zadatke što su treneri stavili pred njih.

Oglas

 

Oglas

Svaki od sudionika po završetku je dobio majicu i diplomu kao uspomenu za sudjelovanje na kampu, a koje je mladim i hrabrim nogometašima uručio načelnik Općine Feričanci Marko Knežević, voditelj škole nogometa Marijan Šundalić te treneri iz Osječkog prvoligaša. Kamp se održao petak, subotu i nedjelju prijepodne u sklopu trenažnih aktivnosti, te u nedjelju poslijepodne kroz utakmicu sa selekcijama NK Osijeka.

Oglas

Također, u sklopu kampa su djelatnici PP Našica i NK FEŠK-a poticali na vrlo bitan slogan u sportu, “Budi navijač, a ne razbijač” te na taj način ukazali na važnost Fair playa. Feričanci i FEŠK iz dana u dan pokazuju da se i u manjim sredinama može kvalitetno raditi sa mladeži i što definitivno zaslužuje same pohvale.