85 000 dolara za spoj s Genie Bouchard

Dok u Hrvatskoj svakodnevno pratimo briljantnu online humanitarnu akciju koju su organizirali Bad blue boysi “Vratimo palčiće u Petrovu” u kojoj je do sada prikupljeno više od 5 milijuna kuna,  i širom svijeta se ova kriza koristi za pokazivanje srca.

Oglas

Srca mnogih muškaraca osvojila je prekrasna kanadska tenisačica Genie Bouchard, a i ona sudjeluje u jednoj sjajnoj online humanitarnoj akciji, ili bolje reći aukciji. Naime, prekrasna tenisačica je ponudila pobjedniku aukcije da na turniru po njegovom izboru bude njen gost na jednom meču u njenom “player boxu”, a nakon meča slijedi večera i kao poklon potpisani reket s kojim je taj dan igrala. Na aukciji je bilo 37 ponuda, a ona pobjednička iznosila je nevjerojatnih 85 000$!

Oglas

Oglas

Genie posljednjih godina pažnju ponajviše privlači svojim izgledom, od 5. mjesta na WTA ljestvici kliznula je sve do vrlo skromnog 332 u vrijeme prestanka natjecanja usljed korona pandemije, no fanovi i dalje vjerno prate svaku njenu objavu na društvenim mrežama gdje je vrlo aktivna. I vrlo atraktivna.

Što se same ove humanitarne akcije tiče ovo je jedan od većih iznosa, no niti blizu samog vrha. Još uvijek otvorena aukcija za Superbowl prsten Roberta Krafta trenutno najveća ponuda iznosi -1,025 milijuna dolara! Privatna lekcija golfa Tigera Woodsa je na 160 000 dolara, a ponuda da se provede dan kao manager legendarnih Boston Celticsa za sada je na 50 000!